N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Partneris
Naparnik (2017)
Žanras: Komedija, fantastinė komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-09-15
Trukmė: 1h 33 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Jis buvo kiečiausias apylinkės policininkas, bet viena klaida pakeitė viską. Dabar jis – pats nuožmiausias kūdikis pasaulyje!

Dėl visko kalta būrėja – ji prakeikia atsitiktinai ją įžeidusį storžievį majorą Chromovą, kuris kitą rytą atsibunda vienerių metų kūdikio kūne. Padėtis – nepavydėtina. Chromovui nieko kita nelieka, kaip atskleisti visa tiesą savo naujajam „tėčiui” ir padaryti jį savo partneriu. Nuspręsta su mama tokiomis naujienomis nesidalinti, nes patirtas šokas gali baigtis negerai.

Visų nusikaltėlių siaubas, majoras „po priedanga“ ir jo naujasis partneris “tėtis” turi dirbti išvien, kad viskas liktų kaip buvo, bei pasistengti nesužlugdyti kruopščiai parengto plano šturmuoti pavojingiausią kinų mafijos šutvę. Prasideda visai nevaikiški reikalai!

Filmo režisierius talentingasis Aleksandras Andriuščenko – vienas iš „Eglučių” (2010) kūrėjų ir vienas šių metų fantastinio filmo „Trauka” („Attraction“) prodiuserių. Majorą Chromovą puikiai suvaidino charakteringasis Rusijos aktorius Sergejus Garmašas („Šaltasis tango”, „Ekskursantė“, „12“). Smagiose kuriozinėse situacijose kartu dalyvavo Janas Capnikas („Vaiduoklis“), Aleksandras Petrovas („Trauka“, „Metodas“) ir kiti.

Fantastinė komedija „Partneris” Lietuvos kinuose nuo rugsėjo 15 d.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Aleksandras Andriuščenko

VAIDINA: Sergejus Garmašas („Šaltasis tango”, „Ekskursantė“, „12“), Andrejus Nazimovas („DuchLess 2“ „Teritorija“), Liza Arzamasova, Ksenija Lavrova-Glinka, Janas Capnikas („Vaiduoklis“), Aleksandras Petrovas („Trauka“, „Metodas“) Lavyšas ir kt.