N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Black Sabbath - The End of The End
Black Sabbath - The End of The End (2017)
Žanras: Koncertas, filmas-koncertas
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2017-09-28
Trukmė: 2h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Paskutinis roko legendų „Black Sabbath“ koncertas – didžiuosiuose „Forum Cinemas“ ekranuose.

Rugsėjo 28 dieną „Forum Cinemas“ kviečia į atsisveikinimą su viena garsiausių roko grupių istorijoje „Black Sabbath“. Paskutinį mėnesio ketvirtadienį daugiau nei 1500 kino teatrų visame pasaulyje rodys „heavy metal“ pionierių atsisveikinimo filmą-koncertą „The End of the End“.

„Black Sabbath“ istorija prasidėjo beveik prieš pusšimtį metų (1968-aisiais) Birmingeme. Būtent šiame mieste Ozzy Osbourne‘as, Tony Iommis ir Geezeris Butleris (deja, be Billo Wardo) šių metų vasario 4 dieną prieš 16 tūkstančių fanų sugrojo paskutinį savo koncertą, kuris ir tapo „The End of the End“ pagrindu.

Dviejų valandų trukmės filme-koncerte ne tik skambės garsiausios „Black Sabbath“ dainos („Iron Man“, „Paranoid“, „War Pigs“ir daugelis kitų), bet ir bus galima pamatyti išskirtinius užkulisinius kadrus bei interviu su grupės nariais.

„Sugrįžti namo ir groti čia paskutinį koncertą po 49-erių metų yra ypatingas, su niekuo nesulyginamas jausmas“,- sakoma oficialiame grupės pranešime. „Atsisveikinti su gerbėjais, kurie visus tuos metus mums buvo neįtikėtinai ištikimi, yra velniškai sunku. Mes esame čia tik jų dėka – nes karjeros pradžioje net negalėjome įsivaizduoti, kad po pusšimčio metų vis dar stovėsime scenoje“.

Per savo karjerą pardavę daugiau nei 70 milijonų įrašų, 2005 m. priimti į Jungtinės Karalystės „Music Hall of Fame“, o 2006 m. – į „Rock and Roll Hall of Fame“; vadinti roko legendomis, dinozaurais, titanais ir daugeliu kitų epitetų, „Black Sabbath“ nėra eilinė muzikos istorijos dalis. Jie patys yra muzikos istorija.

„Black Sabbath“ atsisveikinimo koncertą „The End of the End“ „Forum Cinemas“ Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyke rodys rugsėjo 28 dieną. Nepraleiskite progos paskutinį kartą prisiliesti prie „heavy metal“ dievų „Black Sabbath“ legendos.