N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Mitai
Mify (2017)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-11-17
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

MITAI – ryškiausia, linksmiausia ir beprotiškiausia komedija apie žinomus ir turtingus

Paskutinė Rusijos kino viltis, prodiuseris ir režisierius Fiodoras (Fiodoras Bondarčiukas) už muzikinio klipo gamybą skolingas nemažą sumelę 90-ųjų banditams. Aktorius Sergejus (Sergejus Bezrukovas) jau suvaidino visus vaidmenis pradedant Jėzumi Kristumi ir baigiant voveriuku. Talentingas artistas puola į depresiją, nes nebežino kaip reikės dabar gyventi. O pats populiariausias šalyje TV laidų vedėjas Ivanas (Ivanas Urgantas) tiesiog negali sustoti juokauti. Jis tai daro visur ir visada – pusryčiaudamas, mylėdamasis ir net per laidotuves. Neapsikentusi tokio elgesio jį palieka jo mylimoji (Paulina Andrejeva).

Pagrindinis mūsų filmo herojus Graikas (Janis Papadopulos) išsiruošia pakartoti visiems gerai žinomą Odisėjo kelionę. Tačiau jis nuplaukia ne į tą pusę ir atsiduria Maskvoje, XXI amžiuje. Kur jis iškart papuola tarp žinomų ir turtingų Rusijos žmonių.

Ogi pasirodo, kad visi mūsų įsitikinimai apie žvaigždžių gyvenimą – iš tiesų tėra mitai. Realybėje viskas daug blogiau. Besistengdamas išspręsti žvaigždžių problemas, Graikas įsimyli paties didžiausio viršininko žmoną ir pasiryžta padaryti viską, kad ją pagrobtų iš Maskvos Olimpo.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Aleksandras Moločnikovas

VAIDINA: Janis Papadopulos, Fiodoras Bondarčiukas (“Vaiduoklis”, “Špionas”), Sergejus Bezrukovas (“Mamos”, “Visockis. Ačiū, kad esi gyvas”), Ivanas Urgantas (“Eglutės”), Milošas Bikovičius (TV serialas “Eleon”), Paulina Andrejeva (TV serialas “Metodas”, “Laisvas kaip paukštis”), Igoris Vernikas, Ksenija Rapoport, Andrejus Smoliakovas ir kt.