Įvairaus amžiaus žiūrovams
Smurfai: pamirštas kaimelis (OV)
Smurfs: The Lost Village (OV) (2017)
Žanras: Komedija, animacija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2017-03-31
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Vaikų numylėtiniai Smurfai sugrįžta naujoje pilnai animacinėje juostoje „Smurfai: Pamirštas kaimelis“.

Gal bus sunku patikėti, bet Smurfai kitais metais švęs jau 60-ąjį gimtadienį! Belgijoje gimę maži mėlyni žmogeliukai, jaukiai gyvenantys iš grybų pasidarytuose nameliuose, jau seniai užkariavo viso pasaulio vaikų širdis. Dabar į kino ekranus atkeliauja nauja Uždraustajame Miške gyvenančių simpatiškųjų Smurfų nuotykių dalis.

Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo TOKIOS paslapties...

Nuotaikingas ir šį kartą jau pilnai animacinis filmas visai šeimai „Smurfai: Pamirštas kaimelis“ Lietuvoje pradedamas rodyti kovo 31 dieną.

Ši filmo versija bus rodoma 2D formatu, originalo kalba ir be lietuviškų subtitrų.

Režisierius: Kelly Asbury

Scenaristas: David Ronn, Karey Kirkpatrick, Stacey Harman, Chris Poche, Pamela Ribon, Jay Scherick