N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Laimingas bilietas
VEZUČIJ SLUČAJ! (2017)
Žanras: Komedija, veiksmo komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-03-17
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Netrukus kinuose bus pristatyta iš koto verčianti veiksmo komedija „Laimingas bilietas“. Šio filmo scenarijų sukūrė jau pagarsėjęs autorių duetas Žora Kryžovnikovas ir Aleksejus Kazakovas, kurių kūrybos krepšelyje tokie sėkmingi projektai, kaip „Karti karti...“, „Karti karti...2“ ir „Pati geriausia diena“.

Valerka su draugais po vakarėlio aptinka turįs loterijos bilietą. Kas jį pirko – niekas nepamena. Paaiškėja, kad bilietas laimingas – 43 milijonai rublių! Čia jau visas kapitalas kuklaus Jekaterinburgo gyventojui! Ką ten, užteks visam pardavėjų skyriui, kur dirba Valerka ir jo draugai. Laimėjimą nusprendė pasidalinti po lygiai, pasilinksmino, prikūrė planų... bet greitai suprato, kad pinigus matys kaip savo ausis, jei apie juos sužinos žmonos. Vyrai iš namų pavagia savo pasus ir pabėga į Maskvą. O žmonos seka jiems iš paskos!

Filmo herojams tenka iškęsti sunkius išbandymus pinigais daugelyje sudėtingų ir net absurdiškų situacijų. Ar įmanoma išlikti žmogumi, kai iš dangaus nukrenta tokie turtai?

Komedijos „Laimingas bilietas“ filmavimo aikštelėje siautėjo stipriausi komikai iš skirtingų sričių: kino, teatro ir televizijos. Pagrindinių vaidmenų atlikėjai – Andrejus Rožkovas, Dmitrijus Brekotkinas ir Viačeslavas Miasnikovas – humoro mėgėjams gerai pažįstami iš humoristinio šou „Uralskije pelmeni“. Veiksmo scenas su triukais ir gaudynėmis kūrė Viktoro Ivanovo kaskadininkų komanda. Jų atliktų darbų sąraše tokie pasauliniai projektai, kaip visos „bornianos“ dalys („Bornas. Galutinis tikslas“, „Bornas: Absoliutus pranašumas“, „Džeisonas Bornas“), St. Spilbergo „Dirbtinis intelektas“, S. Bondarčiuko „Stalingradas“.

Žiūrėkite smagią, įtraukiančią veiksmo komediją „Laimingas bilietas“ Lietuvos kino teatruose nuo kovo 17 d.

Filmas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

REŽISIERIUS: Romanas Samginas

VAIDINA: Andrejus Rožkovas, Dmitrijus Brekotkinas, Viačeslavas Miasnikovas, Olesia Železniak, Michailas Truchinas, Aleksejus Maklakovas, Olga Medynič, Olga Dybceva, Valentina Mazunina ir kt.