Įvairaus amžiaus žiūrovams
Ričis Didysis (dubliuotas)
Richard the Stork (dubbed) (2017)
Žanras: Animacija, animacinė komedija, šeimos
Sukurta: Vokietija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2017-03-10
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Ričis su draugais kelia sparnus į Afriką!

Nuo vaikystės įsūnytas ir labai visų mylimas žvirbliukas Ričis auga gandrų šeimoje ir jaučiasi tikru gandru! Tik štai gandrams, kaip migruojantiems paukščiams, ateina laikas skristi į Afriką žiemoti. Šeima priversta atskleisti Ričiui jo tikrąją prigimtį, nes skristi drauge negalima – žvirblis gali žūti kelionėje.

Tačiau drąsuolis nenuleidžia sparnų ir nusprendžia visiems įrodyti, kad jis – tikras gandras! Ričis leidžiasi į kelionę savarankiškai, o prie jo prisijungia nauji draugai: ekscentriškoji pelėda Olga su įsivaizduojamu draugu ir be galo save mylinti disko atlikėja papūgėlė Kiki.

Kelyje sparnuotoji trijulė susiduria su įvairiomis kliūtimis: čia ir mirtinai pavojingi šikšnosparniai, ir balandžiai, turintys priklausomybę nuo interneto, ir grėsmingi mafijoziai varnai, ir net milžiniškas griaudžiantis lėktuvas! Kai pagaliau jie randa kelią į Afriką, Ričiui tenka spręsti, kaip išgelbėti savo brolį gandrą iš baisaus bitėdžio barsuko gniaužtų.

Ar pavyks mažajam Ričiui pamilti save tokį, koks jis yra iš tikrųjų?

Animacija „Ričis Didysis“ – naujas filmuko „Oi, laivas dingo!“ kūrėjų darbas. Puiki pramoga visai šeimai kinuose nuo kovo 10 dienos!

Šis filmas bus rodomas dubliuotas lietuviškai, be subtitrų ir 2D formatu.