N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
TED'17: Cinema Experience. Opening Night Session
TED'17: Cinema Experience. Opening Night Session (2017)
Žanras: (none)
Sukurta: Kanada
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2017-04-25
Trukmė: 2h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Naujos idėjos, drąsios vizijos ir pribloškiančios įžvalgos – „TED idėjų savaitėje“ kino teatre „Forum Cinemas VINGIS“

2017 m. balandžio mėnesį „Forum Cinemas“ jau antrą kartą savo žiūrovus pakvies į metinės TED konferencijos tiesioginę vaizdo transliaciją, vyksiančią Vankuveryje (Kanada). Po puikių atsiliepimų sulaukusios konferencijos „TED 2016: Dream” transliacijos, šiemet Lietuvos žiūrovai turės progą išvysti net tris 2017 m. TED konferencijos „The Future You“ renginius, truksiančius po 2-2,5 val.

„TED idėjų savaitę“ balandžio 25 d. pradės metinės TED konferencijos atidarymo renginys, kuriame pagrindinis TED kuratorius Chris‘as Anderson‘as ir jo komanda apžvelgs praėjusius metus ir pristatys naujausias organizacijos idėjas, įžvalgas bei pranešėjus.

Balandžio 26 d. kino teatro „Forum Cinemas Vingis“ žiūrovai turės galimybę stebėti apdovanojimų vakarą, kurį vainikuos vieno milijono JAV dolerių prizo įteikimas žmogui už „kūrybišką ir drąsią iniciatyvą, keičiant pasaulį“. Pagrindinis TED prizas praeityje buvo įteikiamas už pažangą sveikatos apsaugos ir švietimo srityse, pasiekimus kovoje su pasauliniu skurdu ir religine nesantaika.

„TED idėjų savaitę“ balandžio 30-ąją užbaigs renginys „Best of TED 2017“, kuriame bus surinktos įspūdingiausios metinės konferencijos akimirkos.

Organizacija TED veiklą vykdo daugiau nei 30 metų (nuo 1984-ųjų). Po TED ženklu savo idėjas yra pristatę daugybė iškiliausių mokslo, verslo ir pramogų pasaulio žvaigždžių. Pastaruosius dešimt metų įspūdingiausi pranešėjų pasisakymai talpinami TED organizacijos tinklalapyje, o bendras jų peržiūrų skaičius jau perkopęs milijardą.

Nepraleiskite puikios progos pabūti unikalioje erdvėje, pirmieji pamatyti ir išgirsti naujausias pažangiausių žmonijos mąstytojų ir vizionierių idėjas, keičiančias pasaulį. „TED idėjų savaitė“ „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre – paskutinę balandžio savaitę.

Renginys rodomas anglų kalba be lietuviškų subtitrų.