N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
OLE OLE OLE Rolling Stones
OLE OLE OLE Rolling Stones (2016)
Žanras: Dokumentika, filmas-koncertas
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Kino pavasaris, VŠĮ
Kino teatruose nuo: 2016-12-31
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Pradėk švęsti Naujuosius metus su „The Rolling Stones“ energija!

Legendinei energingą rokenrolą grojančiai grupei „The Rolling Stones“ – 55-eri. Pagrindiniams, muzikos pasaulio ikonomis tapusiems jos nariams – gerokai virš 70 metų. Tačiau tai ne priežastis nustoti ant scenos daryti stebuklus ir vesti milijonines mases iš proto.

Per savo ilgą muzikinę karjerą „rollingai“ aplankė daugybę šalių, kuriose juos visada pasitikdavo būriai ištikimų, visą diskografiją mintinai mokančių, bet kam pasiryžusių fanų. Kuba buvo viena tų vietų, kur „The Rolling Stones“ dar neteko kreiptis į publiką. Taigi 2016 m. pavasarį gyvenime visko matę rokeriai išsiruošė į turą po Pietų Ameriką – žemyną, kuriame draudžiamas, sunkiai pasiekiamas rokenrolas buvo laisvės išraiška. Per daugiau nei mėnesį „The Rolling Stones“ koncertuose apsilankė virš 1 mln 200 tūkst. žmonių, o grupė uždirbo 84 mln. dolerių.

Argentinoje, Brazilijoje, Kolumbijoje, Meksikoje ir kitose žemyno šalyse įvykusius 10 koncertų vainikavo pasirodymas Kubos sostinėje. Koncerto datą teko keisti du kartus: pirmąjį – dėl Havaną būtent numatytą renginio dieną suplanavusio aplankyti JAV prezidento Baracko Obamos, kas Kubai būtų reiškę per didelį demokratijos šoką; antrąjį kartą – dėl Popiežiaus vizito. Galiausiai koncertas įvyko, į kurį susirinko 500 tūkst. žmonių. Ką tą naktį išdarinėjo publika, išgirdusi dainą „(I Can't Get No) Satisfaction“ ir kitus legendinius grupės kūrinius, galima išvysti filme–koncerte OLE OLE OLE ROLLING STONES.

Ne pirmą filmą apie „The Rolling Stones“ sukūrusio režisieriaus Paulo Dugdale'o kamera sklendžia virš pamišusių fanų galvų, o rokenrolas iš „rollingų“ instrumentų liejasi lyg prieš pusšimtį metų. Atsidursite greta nė kiek savo charizmos ir energijos nepraradusių Micko Jaggerio, Keitho Richardso ir kitų įkvepiančiais blogiukais pusę amžiaus laikomų grupės narių.

Išjudinantis, neribota laisve ir rokenrolu alsuojantis kelio filmas OLE OLE OLE ROLLING STONES įrodo, kad viskas yra įmanoma, o laikas – prieš talentą ir rokenrolą tiesiog bejėgis.

Vieninteliai OLE OLE OLE ROLLING STONES seansai įvyks Naujųjų metų išvakarėse – gruodžio 31 d., 5 didžiųjų miestų kino teatruose „Forum Cinemas", su puikiu erdviniu garsu. Tai nuostabi proga pasitikti 2017-uosius linksmai nusiteikus, švilpaujant „Out Of Control“ ar kitą savo mėgiamą, kai kam ir jaunystę menantį kūrinį.

Rekomenduoja – „Kino pavasaris“. Informuoja: „Classic Rock Fm“ ir „15min“.

Tik gruodžio 2 d. bilietai po 8€. Vėliau 10€.

Filmas-koncertas anglų kalba be lietuviškų subtitrų.