N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Daktaras Streindžas 3D
Doctor Strange 3D (2016)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-10-28
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Chirurgo Styveno Streindžo (akt. Benedict Cumberbatch) gyvenimą aukštyn kojomis apverčia nelemta automobilio avarija: iš nepataisomai sužalotų rankų išlysta sėkminga chirurgo karjera.

Supurtytas gyvenimo smūgių, labai talentingas, tačiau arogantiškas ir pasipūtęs daktaras Streindžas vis tik sulaukia naujo posūkio. Po savo sparneliu jį priglaudžia burtininkė (akt. Tilda Swinton) ir ryžtasi šį pasipūtėlį išmokyti visų magijos paslapčių.

Daktaro kasdienybė visiškai pasikeičia – jis peržengia suvokimo ribas ir atranda alternatyvią tikrovę bei magijos pasaulį, apie kurį ankščiau visiškai nieko nenutuokė ir juo netikėjo.

Ekranizuoti šią išskirtinę „Marvel“ istoriją buvo planuojama kone trisdešimt metų, ir galiausiai ši unikali galimybė buvo suteikta amerikiečių režisieriui Scottui Derricksonui. Jis patyręs kino meistras – Lietuvoje matėme jo filmus „Gelbėk mus nuo pikto“, „Prarastas rojus“, „Grėsmingas“, „Diena, kai sustojo Žemė“, „Emilės Rouz egzorcizmas“, „Prisikėlęs iš pragaro V“ ir kitus.

Filmas 3D formatu, anglų kalba su lietuviškais subtitrais.

Režisierius: Scott Derrickson („Gelbėk mus nuo pikto“, „Prarastas rojus“, „Grėsmingas“, „Diena, kai sustojo Žemė“, „Emilės Rouz egzorcizmas“, „Prisikėlęs iš pragaro V“)

Vaidina: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Scott Adkins, Amy Landecker, Benedict Wong