N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Visa tiesa apie vyrus
VSIO O MUŽČYNACH (2016)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2016-09-09
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Kai moterys ima kalbėti apie vyrus, jie apibūdinami kuo išradingiausiai: už tikro vyro turėtum jaustis lyg už mūro, vyrai – tai dėmesys, rūpestis, saugumas ir... pinigai. Vyrai turi milijonus pliusų ir milijonus minusų. Moterims patinka kalbėti apie vyrus, patinka jais džiaugtis arba juos kritikuoti. Beje, kaip ir vyrams apie moteris. Tai amžina skirtingų pasaulių trauka ir dvikova.

Nuo „atvirai“ iki „aštriai“ apie tai ir diskutuojama filme „Visa tiesa apie vyrus“. Tai komedija, atverčianti visas kortas apie vyrišką charakterį – nuo heroizmo ir narsos iki kuriozų ir sentimentalumo. Filmo kūrėjai norėjo parodyti, kodėl, visgi, vyrai yra verti meilės ir pagarbos, net jei elgiasi iš pirmo žvilgsnio keistai ir nepateisinamai.

Keletas visiškai nepanašių vienas į kitą vyrų papuola į netikėčiausias istorijas, kurias nori kuo geriau, sklandžiau išspręsti. Pagrindinėje rolėje čia yra Dmitrijus Nagijevas, kurio personažas – gyvenimo užgrūdintas taksistas – jungiamoji grandis tarp visų filmo siužetinių linijų vyrų. Jis išklauso herojus ir reikiamu momentu randa ką patarti. Kaip įtikti dvigubai už save jaunesnei merginai? Kaip sugundyti žmoną nueiti drauge į svingerių vakarėlį? Ar siekiant žmonos palankumo užteks jai padovanoti gėlių?

Vyrai – tai, visų pirma, sudėtingi sprendimai ir tikri, ryžtingi poelgiai. O moterims šis filmas primins, už ką ir kodėl vyrus reikia mylėti. Pirmoji rudens komedija – nuo rugsėjo 9 d. Lietuvos moterims, vyrams, poroms, šeimoms.

REŽISIERIAI: Michailas Žernevskis, Leonidas Margolinas

VAIDINA: Dmitrijus Nagijevas („Virtuvė Paryžiuje“, serialas „Fizrukas“, „Vyras su garantija“), Ana Chilkevič („Eglutės 1914“, „Eglutės 2“, „Snieguolė“), Igoris Vernikas („Mamos“), Sergejus Belogolovcevas, Grantas Tochatjan, Vladimiras Epifancevas, Ekaterina Skulkina, Elena Borščeva, kt.