N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nuostabioji moteris
Wonder woman (2017)
Žanras: Veiksmo, nuotykių, fantastinis
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Režisierius: Patty Jenkins
Kino teatruose nuo: 2017-06-02
Trukmė: 2h 21 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Filme „Betmenas prieš Supermeną. Teisingumo aušra” pasirodžiusi karingoji amazonė Nuostabioji Moteris pati stoja į kovą už žmonijos ateitį.

XX a. pradžia. Nuošalioje, su išorės pasauliu ryšių neturinčioje Amazonės saloje gyvena žavingų ir nuožmių amazonių gentis. Nuo pat mažų dienų mergaitės imamos mokyti karo paslapčių, kad taptų nenugalimomis kovotojomis. Karalienės duktė Diana – viena iš jų. Princesė turi ypatingų galių, apie kurias kol kas ir pati nenutuokia.

Alinančią jau suaugusios Dianos (aktorė Gal Gadot) kasdienybę sutrikdo netikėtai prie salos krantų sudužęs lėktuvas. Išgelbėjusi jo lakūną (akt. Chris‘as Pine‘as), mergina sužino apie pasaulyje siaučiantį Pirmąjį pasaulinį karą, apie kurį jos gimtojoje saloje niekas net nenutuokia. Pajutusi, kad sustabdyti šį karą yra jos tikrasis pašaukimas, Diana išvyksta į Londoną. Stojusi į kovą, princesė pagaliau atras tikrąsias savo galias ir pasitiks savo likimą, lėmusį jai tapti Nuostabiąja Moterimi.

Filmas rodomas anglų kalba ir su lietuviškais subtitrais.

Režisierė: Patty Jenkins

Scenarijus: Allan Heinberg, Zack Snyder, Allan Heinberg, Jason Fuchs

Vaidina: Gal Gadot („Betmenas prieš Supermeną. Teisingumo aušra”, „Greiti ir įsiutę” filmai, „Kaip diena ir naktis”), Chris Pine („Žvaigždžių kelias į begalybę”), Robin Wright („Mergina su drakono tatuiruote”, TV serialas „Kortų namelis”), Danny Huston („Titanų susidūrimas”, „Iksmenai: Pradžia. Ernis”), David Thewlis („Hario Poterio” filmai, „Visko teorija”), Connie Nielsen („Gladiatorius”), Elena Anaya („Oda, kurioje gyvenu”), Ewen Bremner („Egzodas. Dievai ir Karaliai”), Lisa Loven Kongsli (artėjantis filmas „Tarp pilkų debesų”), Lucy Davis, Eugene Brave Rock ir Saïd Taghmaoui („Amerikietiška afera”).