N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Luiso Drakso devintasis gyvenimas
The 9th Life of Louis Drax (2016)
Žanras: Trileris
Sukurta: Kanada, JAV, Didžioji Britanija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-09-02
Trukmė: 1h 48 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Savo žanro meistras režisierius Alexandre Aja („Ir kalnai turi akis“, „Veidrodžiai“) pristato įtemptą ir intriguojantį trilerį apie tamsiausią paslaptį – mirtį.

Per aštuonis savo gyvenimo metus aštuonis kartus tarp gyvenimo ir mirties pakibęs, devintą kartą Luisas Draksas (akt. Aiden Longworth) nuo blogos lemties, deja, nepabėgo – per devintąjį savo gimtadienį berniukas nuslydo nuo aukšto skardžio.

Ištrauktas iš vandens ir nugabentas į ligoninę, jis – nei gyvas, nei miręs: Luisas panyra į gilią komą. Mįslingas berniuko incidentas įtarimų sukelia ne tik policijos pareigūnams, kurie imdamiesi nelaimės tyrimo, pagrindiniu įtariamuoju laiko jo agresyvų tėvą Peterį (akt. Aaron Paul), bet ir garsiam psichiatrui daktarui Alanui Paskaliui (akt. Jamie Dornan).

Pasitelkęs neįprastus metodus, šis ryžtasi patekti į gyvybės ženklų nerodančio berniuko sąmonę. Šokiruojantys daktaro atradimai pakeis visų gyvenimus... O galbūt išmokys išvengti mirties...

Naujausias režisieriaus darbas taip pat sukels ne vieną šiurpuliukų bėgiojančių po odą bangą. Pagal populiarų to paties pavadinimo romaną sukurtame trileryje A. Aja surinko didžiulę geidžiamiausių aktorių komandą – filme vaidina Aaronas Paulas, Jammie Dornanas, Sarag Godan ir kiti.

Režisierius: Alexandre Aja („Ir kalnai turi akis“, „Veidrodžiai“, „Piranijos“)

Vaidina: Jamie Dornan, Sarah Gadon, Aaron Paul, Aiden Longworth, Oliver Platt, Molly Parker, Barbara Hershey