N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Pusryčiai pas tėtį
Zavtrak u papy (2016)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2016-07-22
Trukmė: 1h 32 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Nuo liepos 22 d. į kino sales kviečiami lengvų komedijų visai šeimai mylėtojai – Rusijos režisierė Marija Kravčenko pateikia saldainį šeimyniniam savaitgaliui – „Pusryčius pas tėtį“ („Zavtrak u papy“).

Jauno, žavaus, savimi pasitikinčio Aleksandro Titovo (akt. Jurijus Kolokolnikovas) gyvenimas susiklostė puikiai – reklamos kūrybos direktoriaus pareigos, stilingas prašmatnus gyvenimas, įspūdinga blondinė bendradarbė ir santykiai be jokių įsipareigojimų. Tačiau į užkietėjusio viengungio gyvenimą tarsi viesulas įsiveržia dukra, apie kurią jis net nenutuokė. Prie prabangaus buto durų išdygusi miela mergaitė Alia (akt. Luiza Gabriela Brovina) atkakliai tvirtina esanti Aleksandro dukra. Jaunas verslininkas nuo šiol savo dienotvarkę turi derinti su staiga atsiradusia dukryte, kuri rimtai nusiteikusi viengungio gyvenime pasilikti ilgam. Nuovoki mažoji Alia nori susigrąžinti savo tėtį, o gyvenimas Titovui pateikia ne vieną siurprizą...

Filme „Pusryčiai pas tėtį“ netrūksta smagių nuotykių, šmaikščių dialogų, kurioziškų situacijų, paskanintų jautriais už širdies griebiančiais pokalbiais tarp „naujai iškepto“ tėvelio ir jo smalsios dešimtmetės dukrytės.

Vieną iš pagrindinių vaidmenų – mergaitės mamą Juliją – atlieka populiari Rusijos kino aktorė Katerina Špica, neseniai matyta filme „Ekipažas“. Švelnių vaikiškų bruožų 30-metė aktorė jau spėjo sudalyvauti 42 kino pastatymuose, yra dievinama Rusijos publikos nuo pat jos pirmojo garsiausio vaidmens 2009 m. filme „Katia“. K. Špica be galo vertinama už sugebėjimą tobulai įkūnyti bet kokį savo personažą, prikaustyti dėmesį.

Ypatinga rolė atiteko ir žymiam aktoriui iš Didžiosios Britanijos Valentine‘ui Pelka. Jį pasaulyje išgarsino vaidmenys filmuose „Pianistas“, „Po Toskanos saule“, „Pirmasis riteris“ ir kt. Pelka „Pusryčiuose pas tėtį“ vaidina didelės amerikiečių maisto kompanijos atstovą, kuris renkasi reklamos agentūrą kompanijos produktų įvedimui į Rusijos rinką. Misteris „amerikano“ savo vizitu keičia Titovo gyvenimą labiau, nei šis įsivaizdavo...

REŽISIERIUS: Marija Kravčenko

VAIDINA: Jurijus Kolokolnikovas („Transporteris: visu greičiu“, „Apie meilę“), Katerina Špica („Ekipažas“, „Metro“, „Katia“), Luiza Gabriela Brovina („Su Naujaisiais, mamos!“, „Paskutinis iš Magikjanų“), Valentine Pelka („Pianistas“, „Po Toskanos saule“, „Pirmasis riteris“), Polina Maksimova, Nikita Tarasovas, kt.