N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Sekluma
The Shallows (2016)
Žanras: Trileris
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-08-12
Trukmė: 1h 26 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Banglentininkės rojus, virtęs pragaru: įtempto siužeto trileris „Sekluma“.

Nensė (aktorė Blake Lively) yra profesionali banglentininkė, nuolat ieškanti naujų iššūkių ir treniruotėms tinkamų vietų. Vienos kelionės metu mergina atranda tobulą paplūdimį: idealios bangos, puikus oras ir vos keli žmonės ant kranto bei pora banglentininkų vandenyje. Apsidžiaugusi savo sėkme, mergina nieko nelaukdama puola į bangas. Tačiau po poros dienų jos atrastas rojus virsta pragaru.

Besitreniruojančią merginą atakuoja ryklys. Pirma – bandomoji – ataka nėra nuožmi: nors ir perplėšta šlaunimi, Nensė sugeba nusiirti ant maždaug už 200 metrų nuo kranto stūksančio akmens. Tačiau kraują pajutęs ir pasipriešinimo nesulaukęs ryklys puola naujuosius merginos treniruočių draugus. Pastarieji neišgirsta vandens šniokštimo užgožtų Nensės perspėjimo šauksmų ir tampa ryklio aukomis. Paklaikusi iš baimės mergina suvokia, kad liko visiškai viena – įkalinta ant akmens ir galėdama tik žiūrėti į, rodos, ranka pasiekiamą krantą. Nensė supranta, kad pasirinkimo ji neturi: arba turės pergudrauti ryklį-žudiką, arba mirtinai nukraujuos. Atsigavusi nuo pirminio šoko ir numalšinusi kylantį beviltiškumo jausmą, Nensė pasiryžta kovoti dėl savo gyvybės ir ima kurti išsigelbėjimo planą.

Įtemptas trileris „Sekluma“, jau vadinamas „naujosios kartos „Nasrais“, FORUM CINEMAS pradedamas rodyti rugpjūčio12 dieną.

Režisierius: Jaume Collet-Serra

Vaidina: Blake Lively, Sedona Legge, Óscar Jaenada