N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Visi keliai veda į Romą
All Roads Lead To Rome (2015)
Žanras: Komedija
Sukurta: Italija, JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2016-03-11
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Kartais tenka leistis į kelią, kad pagaliau rastum savo vietą...

Niujorke gyvenanti Megė (akt. Sarah Jessica Parker) yra žavi koledžo dėstytoja ir vieniša mama. Siekdama palaikyti šiltesnius santykius su savo amžinai viskuo nepatenkinta paaugle dukterimi Summer (akt. Rosie Day) ji suorganizuoja kelionę į Toskanos kaimelį Italijoje, kur kadaise praleido gražiausias savo pašėlusios jaunystės dienas.

Vos atvykusios į saulėtą Italijos provinciją niujorkietės susiduria su dailiu italu Luku (akt. Raoul Bova). Pasirodo, tai – buvęs Megės vaikinas, kuris iki šiol yra vienišas ir gyvena su savo 80-mete motina Karmen (akt. Claudia Cardinale).

Pastaroji netrunka susidraugauti su maištingąja Megės dukra. Naujosios pažįstamos labai skirtingos, tačiau abi jas vienija tikslas – ištrūkti iš Toskanos. Suvienijusios jėgas – senolė ir paauglė – pavagia automobilį ir išrūksta į Romą...

Švedų kino režisierės Ellos Lemhagen („Karališkieji brangakmeniai“, „Patrikas 1,5“) filme vaidina Lietuvos žiūrovams puikiai pažįstama Sarah Jessica Parker ir legendinė italų kino legenda Claudia Cardinale. Filme taip pat bus galima išvysti aktorius Raoulą Bova, Paz Vega, Rosie Day ir kitus.

Režisierė: Ella Lemhagen („Karališkieji brangakmeniai“, „Patrikas 1,5“)

Vaidina: Sarah Jessica Parker, Raoul Bova, Paz Vega, Claudia Cardinale, Rosie Day