N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.
Akropolio kino naktis
Akropolio kino naktis (2016)
Žanras: (none)
Platintojas: BuvauKine
Kino teatruose nuo: 2016-02-12
Trukmė: 8h 00 min
Cenzas: N-18. Suaugusiems nuo 18 metų.



Portalas „Buvau kine“ ir kino teatrų tinklas „Forum Cinemas“ vėlyvą vasario 12-osios vakarą nuo 22:00 val. kviečia pradėti šv. Valentino dienos laukimą. Kad jis neprailgtų, visi gerų filmų gerbėjai bus laukiami Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos prekybos centruose „Akropolis“ įsikūrusiuose kino teatruose. Žiūrovų lauks romantiškų nuotykių ir adrenalino kupina „Akropolio kino naktis“.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį kino centrų duris atversiantys „Forum Cinemas“ kvies prisiminti ne tik kine jau neberodomus, tačiau labai gerus filmus. Artėjant romantiškiausiai metų nakčiai žiūrovai (ir žiūrovės) turės galimybę net savaite anksčiau už visus pamatyti premjerinį filmą „Klausyk širdies“ (The Choice), sukurtą pagal romantinių romanų autoriaus Nicholaso Sparkso knygą.

Romantišką nuotaiką palaikys ir šildys Jasono Sudeikio ir Brie Larson duetas filme „Dėl visko kaltas seksas“ (Sleeping With Other People), o kiek ekstremalesnių meilės vaizdų ištroškę žiūrovai galės mėgautis filmu „Meilė“ (Love). Humoro dozę salėse palaikys lietuvių vyrų kvartetas juostoje „Tarp mūsų, berniukų...“, moteriškos šėlionės komedijoje „Sesutės“ (Sisters) ir dviejų tėčių sankirta filme „Tėtukas namie“ (Daddy‘s Home).

Kiek aštresnių pojūčių ir adrenalino pasiilgę kino mėgėjai galės rinktis ir iš kitų žanrų filmų. Stiprų veiksmo užtaisą susprogdins agentas Džeimsas Bondas filme „007: Spectre“ (SPECTRE), kovoti tarp žvaigždžių kvies jau du milijardus dolerių visame pasaulyje uždirbę „Žvaigždžių karai: galia nubunda“ (Star Wars: The Force Awakens), o šiurpuliukų mėgėjams bus siūloma paklaidžioti po „Demonų mišką“ (The Forest).

Kraują kaitinančių kūrinių mėgėjai galės pasimėgauti labai rimtais ekstremaliais triukais pripildytu ir prakaituoti nuo aukšto adrenalino kiekio kraujyje skatinančiu filmu „Lūžio taškas“ (Point Break). Quentino Tarantino gerbėjai taip pat nebus nuskriausti, nes jie galės išvysti naujausią režisieriaus filmą „Grėsmingasis aštuonetas“ (The Hateful Eight). Rinktis tikrai bus iš ko, o tikslus filmų repertuaras su visais laikais bus paskelbtas jau netrukus.

SVARBI INFORMACIJA:

Šio renginio amžiaus cenzas – N-18!

Bilieto kaina: 10 € (jokios nuolaidos negalioja).

Bilietas galioja visai kino nakčiai ir į visus kino filmus.

Ant bilieto vietos nenurodytos, tad kas pirmesnis – tas gudresnis.

Svetimi gėrimai ir maistas bus išprašyti - rekomenduojame prekę vietinę (pirktą kino bare).

Neblaivūs asmenys į kino salę nebus įleidžiami.

Bilietą saugokite viso renginio metu, patikros štampo nenuplaukite. Asmenys, turintys pažymėtą bilietą, bet be patikros štampo į salę nebus įleidžiami.

Kontrolieriui turi būti pateiktas popierinis, atspausdintas bilietas.

Linkime gerų ir ilgiausių įspūdžių!