N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Amerikos Ultra
American Ultra (2015)
Žanras: Komedija, veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-09-04
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Nėra nieko pavojingesnio už apsvaigusį šaltakraujį žudiką, o ypač, kai jis pats nežino, ką daro!

Iš pažiūros nelaimingas ir viskuo nusivylęs Maikas (akt. Jesse Eisenberg) yra tikrų tikriausias nevykėlis. Beviltišką savo kasdienybę jis leidžia mažame provincijos miestelyje, kur dirba nuošalioje degalinėje. Nuolat apsirūkęs žolės ir sunkiai besiorientuojantis aplinkoje, Maikas paguodą randa tik savo merginos Fibės (akt. Kristen Stewart) glėbyje.

Tačiau vieną dieną beviltiškas ir nuobodus nevykėlių poros gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis. Pasirodo, nė pats to nežinodamas, Maikas yra talentingas slaptasis agentas. Šaltakraujis žudikas. Maniakas. Bebaimis.

Deja, ši paslaptis netyčia išaiškėja ir Maikui gresia mirtinas pavojus: jo ieško ir slaptoji tarnyba, ir nusikaltėliai. Todėl vaikinas bus priverstas panaudoti visus savo kovinius talentus, apie kuriuos anksčiau nežinojo, kad išgyventų pats ir apsaugotų savo mylimąją...

Įtempto veiksmo komedija „Amerikos Ultra“ žiūrovus nukelia į absurdiškų nuotykių kupiną Amerikos provincijos miestelį, kuriame verda slaptųjų agentų intrigos. Šnipų tema kino ekranuose – ne naujiena, tačiau tokių slaptųjų agentų, kuriuos išvysite šiame filme, jums dar tikrai neteko regėti.

Pagrindinius vaidmenys veiksmo ir humoro nestokojančioje komedijoje vaidina puikiai žinomi aktoriai Kristen Stewart („Saulėlydis“, „Brėkštanti aušra“, „Snieguolė ir medžiotojas“, „Kelyje“, „Kviečiame pas Railius“) ir Jesse Eisenbergas („Socialinis tinklalapis“, „Į Romą su meile“, „Apgaulės meistrai“, „Rio“).

Režisierius: Nima Nourizadeh („Projektas X“)

Vaidina: Kristen Stewart, Topher Grace, Bill Pullman, John Leguizamo, Jesse Eisenberg, Connie Britton, Walton Goggins, Tony Hale