N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Pasaulinis žaidimo „Counter Strike: Global Offensive“ finalas
Pasaulinis žaidimo „Counter Strike: Global Offensive“ finalas (2015)
Žanras: (none)
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2015-08-23
Trukmė: 3h 00 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Birželio pabaigoje Lietuvos kompiuterinių žaidimų gerbėjams padovanojęs galimybę stebėti vieną svarbiausių elektroninio sporto pasaulio turnyrų „Intel Extreme Masters“, „Forum Cinemas“ pristato dar vieną išskirtinį šio sporto įvykį.

Jau rugpjūčio 23 dieną „Forum Cinemas VINGIS“ kino teatre bus galima tiesiogiai stebėti vieno populiariausių kompiuterinių žaidimų pasaulyje „Counter Strike: Global Offensive“ pasaulio finalą iš Kelno. Iš viso pasaulio į šio Vokietijos miesto areną „Lanxess“ susirinkę „Counter Strike“ žaidėjai susirungs dėl nugalėtojų titulo.

Specialiame „Forum Cinemas“ seanse „Vingyje“ bus galima pamatyti ne tik aštuonių geriausių pasaulyje „Counter Strike“ komandų finalinį mūšį, bet ir tarpinius finalus, kuriuose minėtos aštuonios komandos iškovojo teisę susirungti šiame prestižiniame renginyje. Dideliuose ekranuose bus galima stebėti atrankinių varžybų ištraukas, o didysis finalas iš Kelno „Lanxness“ arenos bus transliuojamas tiesiogiai.

Nepraleiskite progos pamatyti, kaip „Counter Strike: Global Offensive“ žaidžia didžiausi šio žaidimo meistrai pasaulyje. Išskirtinė transliacija – rugpjūčio 23 dieną „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre.

Renginys bus transliuojamas TIESIOGIAI IŠ KELNO originalo kalba, be lietuviškų subtitrų.