Kur pasaulyje galima rasti skaniausią jautienos steiką? Uždavę sau šį klausimą, prancūzai kino prodiuseris Franckas Ribière ir jo draugas mėsininkas Yves‘as Marie Le Bourdonnec tiesiogine prasme išsiruošia į kelionę aplink pasaulį. Jų tikslas nėra aplankyti milžiniškas fermas, kuriose tūkstančiai gyvulių auginami intensyviu būdu. Degantys aistra darbui, išmintingi, etiški ir gamtą tausojantys ūkininkai, originaliais būdais auginantys išskirtinius jaučius, yra pagrindiniai šio filmo herojai. Ne antrame plane lieka ir kulinarai, gerai išmanantys, kaip paruošti tokius išskirtinius produktus. Gero steiko mėgėjai čia išvys ir kai kurių legendų apie jaučių auginimą patvirtinimą (taip, Japonijoje kai kurie gyvuliai masažuojami), patirs daugybę atradimų (norėtumėte paragauti 16 metų auginto jaučio mėsos?). Savo ruožtu mėsos vartojimo skeptikai, jeigu tik apsilankytų filme, turėtų progą iš naujo apsvarstyti savo įsitikinimus.
Režisierius: Franck Ribière
Scenarijaus autorius: Franck Ribière
Operatorius: Franck Ribière
Montažas: Vérane Frédiani
Kompozitorius: Eric Jeanne
Prodiuseris: Vérane Frédiani