Kulinarija gali būti menas, todėl turi būti ir šio meno vertintojų. Šis dokumentinis filmas supažindina su penkiais „foodies“ – aukštosios virtuvės ekspertais, kuriems „Michelin“ gidas atstoja Bibliją. Penki ekspertai, penkios asmenybės su savita pasaulėžiūra ir skirtingu skoniu. Tarp jų – lietuvė Aistė Misevičiūtė, buvusi modelis, gyvenanti Prancūzijoje ir itin mėgstanti Japonijos virtuvę. Kiti ekspertai – JAV naftos bendrovės vadovas, linksmuolis iš anglų darbininkų klasės, pirmuosius žingsnius skonių pasaulyje žengianti studentė iš Honkongo ir tėvų pinigus žarstantis jaunuolis. Vilniaus ir Honkongo daugiaaukščiai bei geriausių restoranų užkulisiai, vienišos kelionės per pusę Žemės rutulio ir triukšmingi maisto „blogerių“ susirinkimai, virtuvės šefų meilė ir neapykanta vertintojams, kurių neruošia joks pasaulio universitetas, kulinarijos mados ir (ne)tradiciniai patiekalai – šis filmas vienu metu yra sūrus ir saldus, sotus ir lengvas.
Režisieriai: Thomas Jackson, Charlotte Landelius, Henrik Stockare
Pagrindiniai dalyviai: Andy Hayler, Katie Keiko, Aiste Miseviciute, Perm Paitayawat, Steven Plotnicki
Operatoriai: Charlotte Landelius, Samuel Gonzalez, Thomas Jackson, Philip Sundbom
Montažas: Charlotte Landelius
Kompozitoriai: Johan Berthling, Andreas Söderström
Prodiuseriai: Patrik Andersson, Fredrik Heinig, Mattias Nohrborg
Platintojas: KINO PAVASARIS distribution