N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Nubusti Meksikoje
Search Party (2015)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-03-13
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Danielis, draugų vadinamas „Nardo“, su dviem geriausiais bičiuliais Džeisonu ir Evanu sėdi furgone, rūko žolę ir kalba apie savo vedybinio gyvenimo baimes. Ne be reikalo: jau rytoj Nardo sumainys žiedus su savo išrinktąja – Treise. Prisiklausęs narkotikų paveikto Nardo kliedesių, Džeisonas nusprendžia, kad jo pareiga yra išvaduoti draugą nuo nepakeliamo vedybinio gyvenimo košmaro. Bažnyčioje garsiai paviešinęs vakarykščio pokalbio detales, Džeisonas savo pasiekia: Treisė įsiunta ir išvyksta į Meksiką už medaus mėnesio kelionės bilietus.

Atsipeikėjęs ir kaip reikiant apstaugęs Džeisoną, Nardo nusprendžia vytis savo gyvenimo meilę. Tačiau jau po paros Amerikoje likę jo draugeliai sulaukia Danielio skambučio. Apiplėštas iki paskutinio siūlo (iš jo pavogė automobilį, pinigus ir drabužius), jaunavedys verksmingu balsu prašo bičiulių pagalbos. Draugai nebūtų draugai, jei nepadėtų. Metę svarbius ir nelabai svarbius darbus, Džeisonas ir Evanas iškeliauja į Meksiką ieškoti nelaimėlio bičiulio.

Vis tik jiems susitikus paaiškėja, kad grįžti nebus taip paprasta: Danielis sugebėjo įsiutinti narkotikų prekeivius, Džeisonas bare pasimovė ant merginos, gaudančios patiklius turistus nelegalios organų prekybos tinklui, ir dar daugybė problemėlių, trukdančių Nardo susigrąžinti savo tikrąją meilę.

Režisierius: Scot Armstrong

Prodiuseris: Paul Brooks, Scot Armstrong

Scenarijus: Scot Armstrong, Andrew Waller, Mike Gagerman

Vaidina: Krysten Ritter, Alison Brie, T.J. Miller, Adam Pally, Shannon Woodward, Rosa Salazar