N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Eglutės, 1914-ieji
Yolki 1914 (2014)
Žanras: Komedija
Sukurta: Rusija
Platintojas: Top Film Baltic
Kino teatruose nuo: 2014-12-26
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



Kokie gi Naujieji be eglutės! O ypač be rusiškos komedijos „Eglutės“!

Pristatome jau ketvirtąją linksmosios naujametės kino epopėjos dalį.

Šį kartą veiksmas rutuliojasi Rusijos imperijoje lygiai prieš 100 metų. Kalėdų išvakarės. Gruodžio spūstys, šventinės linksmybės, prabangūs pokyliai ir kuklios šventės, tituluoti ponai ir paprasti valstiečiai, caro šeima ir Pirmojo pasaulinio karo kareiviai, perspektyvūs poetai ir pirmieji čiuožėjai – viskas buvo kitaip, išskyrus... šventę. Žmonės ruošėsi, gyveno, tikėjo ir laukė tikro stebuklo – Kalėdų!

Šios juostos, kurioje vaidina visa plejada Rusijos kino ir televizijos žvaigždžių, filmavimo darbai prasidėjo 2014-ųjų vasario mėnesį. Filmą sudaro šešios istorijos, vykstančios Rusijos didmiesčiuose ir mažuose miesteliuose, dvariškių sodybose ir valstiečių trobelėse, nerūpestinguose pobūviuose ir aršiuose Pirmojo pasaulinio karo mūšiuose. Tikrai nestigs juoko iki ašarų ir dramatiškų išgyvenimų. Tikros rusiškos Kalėdos!

Režisieriai: Timuras Bekmambetovas, Jurijus Bykovas, Olga Charina, Dmitrijus Kiseliovas, Aleksandras Kotas, Aleksandras Karpilovskis

Vaidina: Konstantinas Chabenskis, Ivanas Urgantas, Sergejus Svetlakovas, Vera Panfilova, Vladimiras Gostiukinas, Janas Capnikas, Katerina Špica ir kt.