Įvairaus amžiaus žiūrovams
Sniego karalienė 2
Snieznaja Korolieva 2 (2014)
Žanras: Animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Rusija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-12-26
Trukmė: 1h 20 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams



Ar pamenate, kaip prieš pora metų Gerda, jos augintinis šeškas ir trolis Ormas vyko į Šiaurės ašigalį, kad nugalėtų piktąją Sniego karalienę ir išlaisvintų savo brolį Kajų? Po daugybės pavojingų nuotykių, kovų ir sunkumų jiems pavyko. Sesuo ir brolis, lydimi ištikimųjų draugų, laimingi sugrįžo į namus. Tiesa, trolis Ormas su vaikais negrįžo. Jis pasuko į savo namus - į trolių karalystę.

Grįžęs namo, Ormas pateko ne į linksmą ir džiugiai nusiteikusią trolių bendruomenę, iš kokios išvyko, bet į šalčio sukaustytą karalystę. Vargšai troliai nenutuokia, kaip kovoti su stichija, tačiau Ormas pamažu ima įtarti, kad žvarbus šaltis - toli gražu ne gamtos išdaigos. Trolių valdovas pažada princesės ranką ir karalystės sostą tam, kas išvaduos trolių žemę nuo stingdančio speigo. Ormas supranta, kad išmušė jo valanda.

Užsivilkęs geriausius šarvus, surinkęs pačių drąsiausių (nors rinktis tenka iš pačių bailiausių) trolių pulką, Ormas iškeliauja ieškoti nelaimės priežasties - pirmoje dalyje nugalėtos, tačiau vis dar kažkur savo piktas išdaigas krečiančios Sniego Karalienės. Ormas pasiryžęs šią užduotį atlikti vienas, tačiau kam reikalingi tikri draugai, jei ne tam, kad ištiestų pagalbos ranką? Gerda ir Kajus prisijungia prie Ormo, kad dar kartą visi drauge stotų prieš paslaptingąjį šalčio valdovą.

Nauji trolio Ormo nuotykiai filme „Sniego karalienė 2" Lietuvoje - nuo gruodžio 26 dienos.

Režisierius: Alexey Tsitsilin

Prodiuseris: Timur Bekmambetov, Yuriy Moskvin, Vladimir Nikolaev, Diana Yurinova

Scenarijus: Alexey Tsitsilin, Vladimir Nikolayev, Alexei Zamyslov, Roman Nepomnyaschy