N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Pasiutę šunys
Pasiutę šunys (2014)
Žanras: Siaubo realybės šou
Sukurta: Lietuva
Platintojas: TV3
Kino teatruose nuo: 2014-10-31
Trukmė: 1h 15 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Pasiutę šunys – siaubo realybės šou apie didžiausias žmogaus baimes. Baugiame Lietuvos miške su jomis kaskart susidurs trys siaubo istorijos dalyviai. Iki atsiradimo miške jie nežinojo nieko: nežinojo kur yra vežami užrištomis akimis, nežinojo ir kas jų laukia piktų dvasių apsėstame miške. Visi jie norėjo laimėti pinigų, tačiau to trokšdami patyrė išgyvenimų, kurie dalyvius persekios labai ilgai... gal net visą likusį gyvenimą.

Jei bent vienam dalyviui šiame siaubo realybės šou bent akimirką buvo sukirbėjusi mintis apie netikrumą, tai ir tą menkiausią įtarimą išsklaidė gauja įsiutusių šunų. Nuo jų kiekvienas iš trijų dalyvių (dalyviai – geriausi draugai arba labai artimi žmonės) bandys pabėgti ir išsinešti didžiulę sumą pinigų.

„Pasiutę šunys“ – tarptautinio SONY kompanijos formato laida. Kino filmą ne su aktoriais, o su tikrais dalyviais primenantis šou – naujut naujutėlis. Juo kol kas galėjo džiaugtis tik Amerikos, D. Britanijos, Švedijos ir Danijos žiūrovai. Nuo spalio 31 dienos kiekvieną paskutinį mėnesio penktadienį savo baimes galės pasitikrinti ir lietuviai. Viena naktis, tikri įsiutę šunys, tikri dalyviai ir tikros emocijos – visa tai laukia brangiausiame ir didžiausiame projekte mūsų šalies televizijų istorijoje.

Vienintelę ir išskirtinę galimybę pamatyti pirmąją projekto seriją suteikia Forum Cinemas tik per Helovyną!