N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Atostogos Italijoje
Trip To Italy (2014)
Žanras: Komedija, drama
Sukurta: Didžioji Britanija
Platintojas: Prioro Įrašų Grupė, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-10-24
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Filmo „Atostogos Italijoje“ istorija prasidėjo prieš ketverius metus, kuomet Didžiosios Britanijos televizijoje buvo pradėtas rodyti serialas „Kelionė“. Michael‘o Winterbottom‘o režisuotame seriale puikiai žinomi ir mylimi britų aktoriai Steve Coogan ir Rob Brydon vaidino savo pačių „pakoreguotas“ versijas.

Vyrukai keliavo po Šiaurės Angliją, o pagrindinis jų kelionės tikslas buvo aplankyti žymiausius šio regiono restoranus. Po puikių atsiliepimų šiemet pristatytas antras serialo sezonas, kuriame valgio ir gyvenimo gurmanai jau inspektavo Italijos restoranus.

Abu serialo sezonai pavirto ir pilno metro filmais. Pastarojoje juostoje S. Coogan ir R. Brydon keliauja Didžiųjų Romantizmo poetų keliais nuo Ligūrijos iki Kaprio, pakeliui vertindami prašmatniausių, ištaigingiausių ir originaliausių restoranų pasiūlą bei diskutuodami pačiomis įvairiausiomis temomis – nuo Betmeną vaidinančių aktorių balsų registrų iki filmų tęsinių meninės vertės. Kelio filmas, lydimas juokingų ir kartais nepatogių komikų pokalbių, itališkų delikatesų gausos ir žadą atimančių šalies vaizdų, trumpų atostogų į kiną kviečia jau spalio 24-ąją.

Režisierius: Michael Winterbottom („Žudikas manyje“, „Šoko doktrina“, „Nenugalėta širdis“, „Kelias į Guantanamą“, „Devynios dainos“, „Aukso dulkės“, „Sveiki atvykę į Sarajevą“, „Džudas“)

Vaidina: Rob Brydon („Veidrodinė kaukė“, „Zombių karalius“, „Lok, stok arba šauk“, „Pirmasis riteris“), Steve Coogan („Filomena“, „Rezerviniai farai“, „Naktis muziejuje 1 – 2“, „Bjaurusis aš 2“, „Vienoje kilpoje“, „Griaustinis tropikuose“, „Hamletas 2“, „Marija Antuanetė“, „Alisa stebuklų šalyje“, „Aplink pasaulį per 80 dienų“, „Užburtoji Ela“, „Kava ir cigaretės“), Rosie Fellner („Magai“), Marta Barrio