N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Aleksandras ir baisiai, labai siaubingai nesėkminga diena
Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day (2014)
Žanras: Komedija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-10-10
Trukmė: 1h 20 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



Posakis „išlipti iš lovos ne ta koja“ – ne iš piršto laužtas. Kam gi neteko patirti dienų, kai vieną nesėkmę keičia kita, todėl pasiruoškite – jūsų laukia baisiai, labai siaubingai nesėkminga istorija nuotaikingoje komedijoje visai šeimai.

Darnios šeimos gerą berniuką – vienuolikmetį Aleksandrą – ištinka blogiausia diena gyvenime. Viskas tądien jam klojosi ne taip, kaip turėtų: lipdamas iš lovos paslydo ant riedlentės, pusryčiaujant jo broliai dribsnių dėžutėse rado smagių prizų, o Aleksandras… tik dribsnių. Nieko gero nežadėjo ir nesusipratimai mokykloje.

Nusivylimą šia baisia ir siaubingai nesėkminga diena berniukui dar pakursto ir vakarienė su šeima. Pasirodo, jiems tądien sekėsi puikiai. Taigi, vienintelis šeimos nelaimėlis Aleksandras?!

Netrukus viskas apsivers aukštyn kojomis... Ir po baisiosios Aleksandro dienos, bėdos užklups kitus šeimos narius – brolius, seserį, mamą, tėtį… Netrukus Aleksandras supras, kad blogos dienos ištinka visus ir kiekvienas gyvenime bent kartą patiria baisiai, labai siaubingai nesėkmingas dienas, kai viskas krenta iš rankų ir vyksta ne pagal planą. O tie, kurie sako kad tokių dienų nebūna… tiesiog jų dar nepatyrė.

Režisierius: Miguel Arteta

Vaidina: Steve Carell, Bella Thorne, Jennifer Coolidge, Jennifer Garner, Dylan Minnette, Kerris Dorsey ir kt.