Įvairaus amžiaus žiūrovams
Stebuklų namai
House Of Magic (2013)
Žanras: Animacija, nuotykių, šeimos
Sukurta: Belgija
Platintojas: Acme Film, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-04-25
Trukmė: 1h 25 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Prieš ketverius metus į didžiuosius kino ekranus išplaukė mielas vėžliukas, vardu Semis. Jo nuotykius visame pasaulyje sekę vaikai po dvejų metų – 2012-aisiais – sulaukė ir istorijos tęsinio. Dabar vėžliuko Semio kūrėjai mažuosius kino mylėtojus kviečia susipažinti su nauju herojumi 3D formate – katinėliu Griaustiniu.

Mielam kačiukui, vardu Griaustinis, nepasiseka su šeimininkais: vieną dieną jie kačiuką tiesiog palieka likimo valiai. Išsigandęs, sušalęs ir nusiminęs gyvūnėlis klaidžioja po jam nepažįstamą ir gąsdinantį pasaulį, kol, slėpdamasis nuo audros, neria į artimiausią namą. Kuris, pasirodo, yra nepaprastas. O jame gyvena nepaprasti gyventojai: pradedant pačiais įvariausiais gyvūnais, baigiant judančiais, kalbančiais ir jaučiančiais aparatais bei daiktais. Ir, žinoma, namo šeimininkas: senas, išmintingas, geraširdis fokusininkas.

Toli gražu ne visi namo gyventojai Griaustinį sutinka išskėstomis rankomis. Nauju įnamiu nepatenkintųjų grupei vadovauja triušis Džekas ir pelė Megė. Jie ima regzti planus, kaip atsikratyti kačiuku. Lyg to būtų negana, senasis burtininkas patenka į automobilio avariją ir paguldomas į ligoninę. Fokusininko sūnėnas, tik ir laukęs panašios progos, ima regzti planus, kaip parduoti stebuklingąjį namą. Jo gyventojai turi susivienyti, kad apgintų savo namus. Griaustinis, siekdamas įrodyti, kad yra vertas pasilikti naujuosiuose savo namuose, imasi kurti planą, padėsiantį sugriauti klastingojo sūnėno užmačias.

Režisierius: Jeremy Degruson, Ben Stassen

Scenarijus: James Flynn, Dominic Paris