Įvairaus amžiaus žiūrovams
Namai 2015
Home 2015 (2015)
Žanras: Animacija, nuotykių
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2015-03-27
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams



Visata yra gana didelė ir kiekvienas mūsų čia turi savo asmeninį mažą pasaulį. Todėl niekas negalėjo pagalvoti, kad į vienos mergaitės pasaulį įsiverš juokingas ateivis vardui Oi!

Didmiesčio džiunglėse gyvenanti Tipė – nuoširdi mergaitė, turinti mylinčią mamą ir tingų katiną vardu Kiaulytė. Jos kasdienybė buvo yprasta, kaip ir daugelio kitų mergaičių, tačiau vieną dieną kelią Tipei perbėgo keistas personažas.

Pasirodo, tai juokingas svetimšalis iš kitos planetos – mielas ateivis vardu Oi. Jis kilęs iš Klajoklinių ateivių padermės, vadinamos Būviais. Šie margaspalviai keistuoliai žmonių planetoje sumanė ieškoti vietos, kurią galėtų pavadinti savo namais.

Oi, švelniai tariant, nevykėlis. Nuolat prisidirbantis ir nesąmones krečiantis ateivis Oi buvo atskirtas nuo savo gentainių. Būtent tada vienišas klajoklis ir sutiko Tipę. Netrukus jiedu, lydimi ir Tipės storiulio katino, leisis į smagiausią savo gyvenimo kelionę. O bėdų savo planetoje pridirbęs Oi į juokingiausių nesusipratimų virtinę įtrauks ir naująją savo draugę.

Nuotaikinga animacinė nuotykių komedija „Namai“ yra naujausias filmų „Krudžiai“ ir „Kaip prisijaukinti slibiną“ kūrėjų darbas.

Beje, pagrindinę heroję Tibę originalo kalba įgarsinusi Rihanna sukūrė ir šio animacinio filmo garso takelį.

Režisierius: Tim Johnson („Anapus tvoros“, „Skruzdėliukas Z“)