N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Kita moteris
Other Woman, The (2014)
Žanras: Komedija
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2014-05-02
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Įskaudinti vieną moterį yra pavojinga, įskaudinti dvi – labai pavojinga, bet įskaudinti tris gali tik savižudžiai!

Gražuolė Amber skraidžioja padebesiais, nes jos vaikinas Markas – tobulas vyras. Gražus, protingas, dėmesingas ir sėkmingas. Rodos, jų laimei niekas negalėtų sutrukdyti, bet... vieną dieną smogia žinia – jos ponas Tobulasis yra neištikimas! Dar skaudžiau tai, kad Amber varžovė ne jauna daili mergužėlė, o teisėta Marko žmona.

Netikėtai susitikusios ir išsikalbėjusios moterys supranta, kad tarpusavyje jos turi gerokai daugiau bendro nei kiekviena jų su Marku. Ir netikėtai tarp dviejų varžovių užsimezga draugystė. Ir vienas vyras.

Netrukus abiejų neištikimybės „aukų“ kelyje pasipainioja dar viena Marko meilužė, ir moterys suvienija savo jėgas, kad atkeršytų šiam niekšui.

Nieko neįtariančiam Markui žemėje bus karščiau už karščiausią pragarą...

„Kita moteris“ – tai košmaras visiems neištikimiems vyrams. Šmaikšti komedija pasakoja apie neištikimybę, moterišką vienybę ir neįprastą keršto planą niekšingam vyrui.

Kone kino klasika tapusios romantiškos dramos „Užrašų knygutė“ režisierius Nickas Cassavetesas į kino teatrus šį kartą grįžta su jaudinančia, bet intriguojančiai smagia komedija, kurios žaviąją komandą sudaro dailiosios Holivudo žvaigždės Cameron Diaz, Leslie Mann ir Kate Upton.

Režisierė: Nick Cassavetes („Mano sesers globėjas“, „Užrašų knygelė“)

Vaidina: Cameron Diaz, Leslie Mann, Nikolaj Coster-Waldau, Kate Upton, Nicki Minaj, Taylor Kinney.