N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Smūgis žemiau juostos
KICK-ASS 2 (2013)
Žanras: Komedija
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2013-08-30
Trukmė: 1h 43 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.



Filmo „Ateini čia arba gausi į dūdą!“ (angl. „Kick - Ass“, 2010) tęsinį pristatantys kūrėjai siekia įrodyti, jog tapti superherojumi gali ir paprastas mirtingasis, neturintis jokių ypatingų galių.

Iš užgauliojamo paauglio virtęs superherojumi charizmatiškas Kick-Ass Deivas (akt. Aaron Taylor-Johnson) įkvepia naują kaukėtų keršytojų judėjimą. Dar daugiau – lydimas žavingos žudikės Mindės (akt. Chloë Grace Moretz) vaikinas svajoja apie superherojų komandos subūrimą.

Deja, ilgainiui persekioti jaunuolius ima senas jų priešas - piktadarys MF (akt. Christopher Mintz-Plasse), lydimas ištiso būrio pakvaišusių pakalikų bei siekiantis paaugliams atkeršyti už pirmojoje filmo dalyje padarytus veiksmus. Kaip paaiškėja, sustabdyti priešą gali tik Mindė, kuriai koją pakiša teisėsauga, priverčianti ją pamiršti šlovingą superherojės praeitį.

Eilinės paauglės gyvenimo skonio ragaujanti mergina susiduria su gąsdinančia mokyklos kasdienybe, patyčiomis ir negailestingais bendramoksliais, o be kolegės likęs Kick-Ass prisijungia prie „Teisybė visados“ komandos, vadovaujamos buvusio nusikaltėlio, Žvaigždiškai Dryžuoto Pulkininko (akt. Jim Carrey).

Manęs, jog jo laukia susirėmimas su eiliniais paaugliais, MF yra priverstas stoti į kovą su visu komandos „Teisybė visados“ superherojų būriu, skaudžiai suvokdamas, jog privalo kovoti su kiekvienu jų. Tačiau, ar eiliniai mirtingieji pasirodys esą pajėgiais kovoti su tikru superherojumi?.. Ir ar superherojų tarpe iš tiesų galioja taisyklė „Visi už vieną, vienas už visus“?

Labai pavojinga kriminalinė veiksmo komedija „Smūgis žemiau juostos“ jau nuo rugpjūčio 30 dienos prieš pat mokslo metų pradžią. Antrąsyk žiūrovus kvies ateiti čia, arba gauti į dūdą!

Režisierius: Jeff Wadlow

Scenarijus: Jeff Wadlow

Vaidina: Jim Carrey, Aaron Taylor-Johnson, Chloe Grace Moretz, Morris Chestnut ir kt.