N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
zzz_Samsara
zzz_Samsara (2011)
Žanras: Dokumentika
Sukurta: JAV
Platintojas: SmartWay systems OU
Kino teatruose nuo: 2013-06-21
Trukmė: 1h 42 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Nuo birželio 21 dienos prasideda nuostabaus filmo SAMSARA triumfo žygis po Lietuvos kino teatrus!

Unikalus filmas buvo filmuojamas 5 metus 25-iose pasaulio šalyse. Visas filmas nufilmuotas 70 mm juosta naudojant du kadrų dažnio per sekundę standartus ir unikalią kamerą, pailginančią kadrų laiką. Ši sistema, sukurta specialiai šiam projektui, suteikia galimybę įprastose scenose pamatyti neįprastas, pakerinčias detales, o dėl 4K formato mėgautis hipnotizuojančiais beprecedenčio aiškumo vaizdais.

Jūsų laukia neapsakomos emocijos, kurias padovanos pusantros valandos truksianti kelionė po nuostabiausias planetos vietas, ir neturinti precedento jausminė patirtis.

„Samsara“ – režisieriaus RonoFricke ir prodiuserio Marko Magidsono kūrinys, kuriame unikaliai suderintas vizualus ir muzikinis menas. „Samsara“ perkelia mus į šventąsias vietas ir į stichinių nelaimių zonas, į pramoninių objektų ir gamtinių stebuklų centrus. Atsisakydami dialogų, Filmo kūrėjai griauna mūsų tradicinį kino supratimą, skatindami muzikos ir vaizdo inspiruotą mūsų pačių interpretaciją. Sukurtas žiūrėti kino teatruose filmas įtraukia, užburia, sužavi ir visiškai pateisina kritikų apibūdinimą – kino stebuklas!

Žiūrėkite tik kino teatruose nuo birželio 21 dienos!

Režisavo: Ron Fricke

Vaidina: Balinese Tari Legong Dabcers, Ni Made Megahadi Pratiwi, Puti Sri Candra Dewi, Putu Dinda Pratika, Marcos Luna, Hiroshi Ishiguro, Olivier De Sagazan