N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Persis Džeksonas. Monstrų jūra
Percy Jackson: Sea Of Monsters (2013)
Žanras: Nuotykių, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-08-16
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda



„Už akių“ pravardžiuojamas Hario Poterio pusbroliu bebaimis Persis Džeksonu sugrįžta ir šįkart kovos už savo (tikrų pusdievių!) giminės išlikimą.

Rodos niekuo neišsiskiriantis amerikietis Persis yra Olimpo dievo Poseidono ir mirtingosios sūnus. Kartu su kitais pusdieviais Persis gyvena slaptoje stovykloje (juk mieste žmogus su viena akimi ar iš plaukų kyšančiais ragais tikrai patrauktų kitų dėmesį).

Palyginti ramų šių keistų būtybių gyvenimą staiga sudrumsčia nelaimė – pusdievius globojusią Talijos pušį kažkas apnuodijo ir dabar seni priešai – siaubingos mitologinės pabaisos – puola šią buvusią vienintelę saugią vietą žemėje.

Vienintelis būdas išgelbėti namus, surasti auksinę vilną, apipintą mitais ir turinčią ypatingų galių.

Persis su draugais leidžiasi į sunkią ir pavojingą kelionę. Drąsiems jaunuoliams teks perplaukti Monstrų jūrą, šiandien geriau žinomą Bermudų trikampio vardu. Vandenyse knibždėte knibžda pabaisų, zombių ir sirenų – kraupių kraujo ištroškusių padarų.

Persis Džeksonas – vienintelis žmogus, galintis apsaugoti žmonių ateitį ir praeitį. Ir niekas nežino, ar būti išrinktuoju – garbė, ar piktas likimo pokštas...

Pagal antrąją Ricko Riordano sagos „Persis Džeksonas ir Olimpo dievai“ knygą pastatytas filmas „Persis Džeksonas. Monstrų jūra“ atvers baisiausias Bermudų trikampio paslaptis.



Režisierius: Thoras Freudenthalis („Šunų viešbutis“, „Silpnavalio dienoraštis“, „Namas, kuriame vaidenasi“, „Peliukas Stiuartas Litlis“).

Vaidina: Loganas Lermanas, Seanas Beanas, Nathanas Fillionas, Alexandra Daddario ir kt.