N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Vienas šūvis. Dvi kulkos
Heat, The (2012)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Theatrical Film Distribution, UAB
Kino teatruose nuo: 2013-07-12
Trukmė: 1h 57 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

„Prinokusių pamergių“ režisierius ir vėl pataikė į dešimtuką: dvi pašėlusios policininkės privalo tirti vieną bylą. Puikios komedijos užtaisas garantuotas: dvi visiškai skirtingos moterys, bet kokią situaciją matančios absoliučiai priešingai, privalo kurį laiką dirbti kartu...

FTB agentė Sara yra tvarkinga, savo darbą išmananti ir praktiškai viską pagal instrukcijas daranti pareigūnė.

Visiška jos priešingybė – Bostono policininkė Šenon (aktorė Melissa McCarthy). Perdėm arogantiška, ji visiškai nepaiso subordinacijos, nevengia keiktis ir išgerti, nesirūpina tvarkinga pareigūnui derančia išvaizda ir mėgsta mojuoti ginklais kiekviena pasitaikančia proga ir netgi be progos.

Nežinomi policijos keliai vieną dieną jas suveda dirbti poron. Pareigūnės gauna užduotį sekti ir sulaikyti negailestingą narkotikų mafijos vadeivą. Pakraupę viena nuo kitos, merginos protestuoja ir viena kitą veda iš proto... Tačiau šių dviejų agenčių derinys –tikras dinamitas siekiant išnarplioti painią bylą. Kulkos dvi, o tikslas – vienas!

Režisierius: Paul Feig

Vaidina: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Thomas F. Wilson, Taran Killam, Tony Hale, Kaitlin Olson, Michael Rapaport ir kiti.