N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija
Step Up Revolution (2012)
Žanras: Drama, miuziklas, romantinis
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2012-07-27
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Geriausi pasaulio šokėjai sugrįžta į didžiuosius ekranus, kad dar kartą įžiebtų meilę šokiui, apstulbintų neįtikėtina choreografija ir pradžiugintų žiūrovų akį maištingu, uždegančiu ir atsidavusiu šokiu.

Ketvirtoji „Šokio hip-hopo ritmu“ dalis - „Šokis hip-hopo ritrmu. Revoliucija 3D“ – jauno režisieriaus Scotto Speero, sukūrusio daugybę muzikinių vaizdo klipų, darbas. Pagrindinę heroję šįsyk įkūnys šiuolaikinių šokių profesionalė, ryški JAV realybės šou „So You Think You Can Dance“ finalininkė Kathryn McCormick. Filme ji vaidina Emili, turtingo verslininko dukterį, atvykusią į Majamį siekti šokėjos karjeros.

Tačiau netrukus tamsiaplaukė pamilsta žavingą vaikiną Šoną (akt. Ryanas Guzmanas), kuris turi savo šokių gaują ir su ja rengia spalvingus, įmantrius ir sudėtingus flashmobus. Žaibiškai šokėjų pasirodymai netikėčiausiose vietose, įsiliejus į minią, tarsi chameleonams pritapus prie aplinkos, netrukus ima rinkti MOB pasivadinusiai komandai gausias gerbėjų gretas ir patenka į televizijos žinias.

Apie rėmėjų palaikymą svajojantys šokėjai nutaria savo mylimą hobį nukreipti visuomenės labui kai visai jų kaimynystei iškyla grėsmė. Emili tėvas nutaria rekonstruoti rajoną, o tokie planai gali palikti tūkstančius žmonių be namų. MOB komanda pasiryžta šokį paversti ginklu ir imasi meniško protesto.

Filmo „Šokis hip-hopo ritmu. Revoliucija 3D“ veiksmas vystosi Majamyje. Jo saulėti paplūdimiai, palmės, prabangių automobilių pilnos gatvės ypač tinka vaizdingiems šokiams. Kino kritikai sutinka, kad šioje juostoje scenografai padirbėjo iš peties ir filmas atrodo ypač stilingas.

Muzika, šokiai, liepsnojantys jausmai, vandenynas ir kerinti kelionė į Majamį – visa tai ir dar daugiau jums pasiūlys „Šokis hip-hopo ritrmu. Revoliucija 3D“. Tokių karštų šokių kino ekranuose dar nebuvo. Pajusti aistrą judesiui ir neįtikėtiną šokėjų vienybę Lietuvos publika galės jau nuo liepos 27 dienos.



Režisierius: Scott Speer

Scenarijus: Jenny Mayer

Muzika: Aaron Zigman

Vaidina: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Adam G. Sevani ir kt.