N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Ronalas Barbaras
Ronal The Barbarian (2011)
Žanras: Komedija, animacija, nuotykių, fantastinis
Sukurta: Danija
Platintojas: Prioro Įrašų Grupė, UAB
Kino teatruose nuo: 2012-06-22
Trukmė: 1h 29 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.

Animacinis filmas vien tik vaikams ir visai šeimai? Pamirškite tuos gražius ir holivudiškai švarius paveiksliukus! Išradingi ir pasiutę danų animatoriai pradeda naują erą su kaukoles traiškančiu ir keiktis mėgstančiu karžygiu barbaru. Jis brutalus ir žiaurus, jis dėvi stringus, jis švaistosi pagyrūniškais šūkiais, gundo seksualias merginas raumenų kalnais, traiško priešus plikomis rankomis ir smarkiai daužo šiaulietiška lazda.



Šalia pasipūtėlio gražuolio bus ir kuklus, naivus barbaras Ronalas, visiška pirmojo priešingybė. Jis silpnas ir vargiai sugebėtų sutrypti zirziančią musę ar sutraiškyti kraują siurbiantį uodą. Bet taip jau nutinka šiame pasaulyje, kad nepalankios aplinkybės pašalina iš žaidimo stipriausius ir visa atsakomybė už barbarų genties išlikimą užgula gležnųjų pečius.

Piktdžiuga princas Volkazaras be gailesčio sušluoja visus stipriausius „konanus rabarbarus“, laisvėje lieka tik vienas, pats beviltiškiausias Ronalas. Į supeherojų visai nepanašus vaikinas privalės eiti į pavojingiausią kryžiaus žygį, kad išgelbėtų saviškius iš vergovės ir sužlugdytų Volkazaro ketinimus valdyti pasaulį.

“Zip FM“ radijo laidos „Radistai“ vedėjų lietuviškai su žargonu įgarsinta, 3D anabolikų pripumpuota ir visas animacijos žanro taisykles laužanti veiksmo trilerių, istorinių epų, konanų barbarų ir žiedų valdovų parodija kviečia į pašėlusią viduramžių Europą, užkrėsdama savitu danišku humoru, vikingų folkloru ir nešvankiais seksualiniais pokštais. Geras laikas garantuotas. Tik jokiu būdu nekvieskite į šį brutaliai juokingą filmuką savo vaikų. Jie šito nesupras!



Režisierius: Kresten Vestbjerg Andersen ir Thorbjorn Christoffersen

Scenarijus: Thorbjorn Christoffersen

Muzika: Nicklas Schmidt

Lietuviškai dubliavo: Linas Adomaitis, Ugnė Skonsmanaitė, Jonas Nainys, Rolandas Mackevičius, Andrius Žiurauskas, Ridas Žirgulis, Saulius Bagaliūnas, Dainius Svobonas