N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.
Nesunaikinami 2
Expendables 2 (2012)
Žanras: Veiksmo, nuotykių
Sukurta: JAV
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2012-08-24
Trukmė: 1h 45 min
Cenzas: N-13. 7-12 m. vaikams būtina suaugusiojo palyda.



Ar įmanoma pakeisti jėgų pusiausvyrą pasaulyje? Taip, jei jūs esate toks kietas kaip Jeanas-Claude‘as Van Damme‘as ir turite penkias tonas ginklams perdirbto plutonio bei samdinių kariuomenę.



Ar išdrįstumėte paprieštarauti Bruce‘ui Willisui, jei esate skolingas jam paslaugą? Ne, net jei jums už nugaros stovi Nesunaikinamų vyrų būrys.



Ką pasikviestumėte į pagalbą, jei jums reikėtų išspręsti tokią erzinančią problemą, kaip išgelbėti pasaulį? Na, keletas kovų užgrūdintų vyrukų, tokių kaip Jasonas Stathamas ir Chuckas Norrisas tikrai nepamaišytų. Bet komanda būtų nepilna be paties Arnoldo Schwarzeneggerio. Jis iš tiesų grįžo. Visi susirinko!



Ir šį kartą veiksmo filmų legendos taip įspirs į kiaušius, kad maža nepasirodys!



Surinkę 100 milijonų dolerių biudžetą, filmo kūrėjai jį išnaudojo kaip ir dera superfilmui. Motociklai, sraigtasparniai, tankai, laivai, lėktuvai, raketos – visi iki vieno aktoriai tvirtina, kad tokiame galingame veiksmo filme jiems dar neteko filmuotis.



„Galbūt tai veiksmo filmų žanro atgimimas. O galbūt tai eros pabaiga. Kiekvienas šio filmo aktorius turėjo puikią karjerą. Sukviesti juos visus į vieną filmą yra mažytis stebuklas. To niekada nebuvo ir tai nepasikartos. Tokie filmai būna tik kartą gyvenime. Tikiuosi, kad žiūrovai įvertins jį ir mėgausis šiuo filmu dar daug metų“, – kalbėjo „Nesunaikinamų“ siela Sylvesteris Stallone.



Kinuose nuo rugpjūčio 24 dienos.



Režisierius: Simonas Westas („Mechanikas“, „Lara Kroft: kapų plėšikė“, „Kalinių lėktuvas“)

Scenarijus: Richard Wenk ir Ken Kaufman

Muzika: Brian Tyler

Vaidina: Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce‘as Willisas, Jasonas Stathamas, Jeanas Claude‘as Van Damme‘as, Jetas Li, Liamas Hemsworthas, Chuckas Norrisas, Dolphas Lundgrenas ir kiti.