Mano didysis O!
Hysteria (2011)
Žanras: Komedija, romantinis
Sukurta: JAV, Didžioji Britanija
Platintojas: Garsų Pasaulio Įrašai UAB
Kino teatruose nuo: 2012-02-10
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: zzz_N/A

Galima lažintis, tokios sąmojingos ir drąsios romantinės komedijos jūs dar nematėte!

Kadaise kino teatruose būdavo pastatytos vibruojančios kėdės, kad žiūrovai patirtų kuo aštresnių pojūčių. Jei šios kėdės tebestovėtų kino teatruose, žiūrėdamos filmą „Mano didysis O!“ moterys klyktų iš malonumo.



Žaisminga romantinė komedija „Mano didysis O!“ pasakoja neįtikėtinai skambančią, bet tikrą istoriją, kaip prieš kiek daugiau nei 100 metų britų gydytojas Mortimeras Granville‘as, ieškodamas būdų gydyti moterų isteriją, atsitiktinai išrado pirmąjį elektromechaninį vibratorių.

Taip netyčia gydytojas atrado raktą nuo moters malonumų skrynios.

Visos Londono moterys akimirksniu išsirikiavo prie gydytojo kabineto durų. Vyrai tapo nereikalingi. Prasidėjo moterų laisvės era.

„Tuo pačiu metu kitą savaitę?“, – klausia gydytojas pacientės po „vibratoriaus“ terapijos.

„Sakyčiau, tuo pačiu metu rytoj. Ir tuo pačiu metu trečiadienį, ketvirtadienį, penktadienį. Ir visą kitą savaitę“, – atšauna patenkinta pacientė.

Kas būtų galėjęs pagalvoti, kad vibratorius buvo išrastas medicininiais tikslais?

Jei tik naivūs daktarai būtų žinoję, ką daro! Moterų emancipacija, feminizmas – visa tai prasidėjo po vibratoriaus išradimo.

„Tai filmas apie moterų laisvę“, – drąsiai pareiškė pagrindinio vaidmens atlikėja filme „Mano didysis O!“ Holivudo aktorė Maggie Gyllenhaal.

Filmo režisierė Tanya Wexler jai pritaria. „Tačiau norėčiau atkreipti dėmesį, kad šios komedijos ašis yra meilės istorija“, – sakė režisierė. Pasak T.Wexler, kaip ir kiekvienoje romantinėje komedijoje, šiame filme triumfuoja meilė – vis dėlto reikia pripažinti, kad joks, net stebuklingas, daiktas negali pakeisti vyro. Bent jau vyrai tuo norėtų tikėti!

Režisierius: Tanya Wexler

Scenarijus: Stephen Dyer

Muzika: Christian Henson ir Gast Waltzing

Vaidina: Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Rupertas Everettas, Jonathanas Price'as, Gemma Jones, Felicity Jones ir kiti.