Džekas ir Džilė
Jack and Jill (2011)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2012-01-13
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: zzz_N/A

Adamas Sandleris sugrįžta ir toliau linksmina su nepadoriais pokštais, pasimaivymų parodijomis, linksmomis provokacijomis ir rūgščiai nemaloniais fiziniais triukais. Jeigu tikrai pasiilgote šio amerikiečių komiko, šiame tradiciškai beprotiškame filme juos pamatysite du ir už pilvų susiėmę žvengsite dvigubai garsiau.

40-metis Džekas Sadelsteinas gyvena Los Andžele, sėkmingai dirba reklamos agentūroje, myli savo žmoną ir rūpinasi dviem vaikais. Paklausite, kas čia juokingo? Palaukite. Kartą per metus į svečius atvyksta Džilė Sadelstein - gimtojo Niujorko Bronkso kvartale užsitupėjusi, neurotiška, vieniša ir nelaiminga, ištvirkusi Džeko sesuo dvynė. Būtent dėl to Džekas ir nemėgsta žiemos švenčių - nenuspėjama, nuolat bliaunanti Džilė tiesiog veda jį iš proto.

Režisierius Dennisas Duganas žino, kaip geriausiai išnaudoti savo bičiulį Adamą, ir mėgsta pasikviesti svečių - šį kartą tai legendinis „krikštatėvis" Al Pacino, kurio režisierius paprašė suvaidinti save. Teatro scenoje vaidindamas Šekspyro Ričardą III-ąjį jis tiesiog pasiunta, kai auditorijoje suskamba kažkokio idioto neišjungtas mobilusis telefonas. Bet po spektaklio ekscentriškas aktorius pajunta begalinę simpatiją Džilei Sadelstein, t. y. Adamui Sandleriui su suknele. Štai čia tai bus juokinga!

Režisierius: Dennis Dugan

Prodiuseris: Barry Bernardi, Adam Sandler

Scenarijaus autorius: Steve Koren, Robert Smigel

Muzika: Rupert Grekson-Williams

Vaidina: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes, Allen Covert, Shaquille O'Neal, Dana Carvey ir kt.