Bangų medžiotoja
SOUL SURFER (2011)
Žanras: Drama
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2011-09-16
Trukmė: 1h 50 min
Cenzas: zzz_N/A

„Bangų medžiotoja“ – tikrais įvykiais paremta drama apie banglentininkę Betani Hamilton.

Betani (akt. AnnaSophia Robb) ir Alana (akt. Lorraine Nicholson) – užkietėjusios banglentininkės. Merginos – kaip tikros undinės – be karštos saulės ir mėlynų bangų neištveria nė dienos!

Kartą vandenyne laukiant išsvajotųjų bangų atsitinka nelaimė ir trylikametė tik per stebuklą lieka gyva. Vos per vieną akimirką dūžta visas merginos pasaulis – nelaimingas atsitikimas sujaukia jos planus ir svajones.

Tačiau užsispyrusiai, tvirto charakterio merginai, kartu su banglente esančiai vienu nedalomu vienetu, net ir trauma nesutrukdo vėl šokti į vandenį ir gaudyti bangas. Maža to, Betani užsairašo dalyvauti svarbiose varžybose kaip lygi su lygiais!

Dar ir šiandien mergina, jautusi į veidą alsuojančią mirtį, įžiebia gyvybę kitų žmonių gyvenimuose ir drąsiai žingsniuoja per pasaulį.

Nuostabus pasakojimas ir kerintys vaizdai – išėjus iš kino salės geros emocijos lydės dar ilgai, o pasakojimas vertas jį pasakoti draugams ir artimiesiems!

Rež.: Sean McNamara („Bratz filmas“, „Ir vėl tie Styvensai! Styvensų revanšas“, „Į kosmosą“, „Pašėlęs grizlis“, „Belaisvis medyje“, „Kasperas sutinka Vendę“)

Vaidina:

AnnaSophia Robb („Kelionė į Raganų kalną“, „Šoklys“, „Tiltas į Terabitiją“, „Čarlis ir šokolado fabrikas“),

Dennis Quaid („Legionas“, „Pandorum“, „Diena po rytojaus“, „Narkotikų kelias“, „Spąstai tėvams“, „Nasrai 3“),

Helen Hunt („Ko nori moterys“, „Prarastasis“, „Sėkmė avansu“, „Kaip bus, taip gerai“),

Lorraine Nicholson („Geriausias tėtis pasaulyje“, „Kelionė į Mėnulį“, „Princesės dienoraštis 2: Karališkosios sužadėtuvės“, „Mylėti(s) smagu“),

Carrie Underwood