Be įsipareigojimų
No Strings Attached (2011)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: Paramount Pictures
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2011-02-11
Trukmė: 1h 40 min
Cenzas: zzz_N/A

Ar gali geriausi draugai būti ir sekso draugais?

1989- aisiais kino ekranuose galėjome išvysti romantinę komediją „Kai Haris sutiko Salę“ (orig. „When Harry Met Sally...“). Ši kino juosta daugeliui iki šiol sukelia malonius ir šiltus prisiminimus, o kai kurie vis dar nepaliaujamai diskutuoja ar vyras ir moteris gali būti tik draugais?

Režisieriaus Ivan‘o Reitman‘o romantinė komedija „Be įsipareigojimų“ vis dažniau yra pavadinama atnaujinta „Kai Haris sutiko Salę“ versija. Draugystė tarp vyro ir moters, meilė, įsiplieskianti netikėčiausiu momentu, neabejotinai sieja šias dvi kino juostas, tačiau kuri jų žiūrovų širdyse paliks šiltesnius prisiminimus?

Adamas (vaidina akt. Ashton Kutcher) ir Ema (vaidina akt. Natalie Portman)- geriausi draugai, kuriuos sieja... tik seksas! Jokių pavydo scenų, jokios buities ar rutinos. Nejausdami įsipareigojimų ir drauge tenkindami savo fizinius poreikius, vieną dieną jaunuoliai suvokia kaip sunku suartėti emociškai, kai iki šiol juodu siejo tik seksualiniai ryšiai. Adamo ir Emos bendravimas ir santykiai staiga ima keistis. Netikėtai ėmę busti jausmai ir emocinio ryšio poreikis apsunkina ir komplikuoja jų santykius.

Kaip baigsis dviejų jaunuolių istorija? Išsiskyrimu ar amžina meile? O gal viskas baigsis ten, kur ir prasidėjo- lovoje?

Rež. Ivan Reitman („Mano super buvusioji“, „Šešios dienos, septynios naktys“)

Vaidina: Natalie Portman („Myliu tave, Niujorke“, „Broliai“, „Karalienės sesuo“, „Kelyje su "Dardžylingu"“, „Stebuklinga žaislų krautuvėlė“, „Mano vaivorų naktys“, „Myliu tave, Paryžiau“, „Žvaigždžių karai: Epizodas III - Sitų kerštas“, „Žvaigždžių karai: Epizodas II - Klonų puolimas“, „Žvaigždžių karai: Epizodas I - Pavojaus šešėlis“, „V - tai Vendeta“, „Šaltasis kalnas“, „Ten, kur širdis“, „Ten, kur svajonės nuves“, „Marsas atakuoja“, „Leonas“), Ashton Kutcher („Valentino diena“, „Ponas ir ponia Gangsteriai“, „Mergišius“, „Susipynę išgyvenimai“, „Pametę galvas Las Vegase“, „Gal tai – meilė“, „Drugio efektas“, „Jaunavedžiai“), Cary Elwes („Pjūklas 3D: spąstai atgyja!“, „Pjūklas“, „Kalėdų giesmė“, „Užburtoji Ela“, „Amerikietiškas nusikaltimas“, „Bučiuoti merginas“, „Melagi, melagi“, „Robinas Hudas. Vyrai su triko“), Lake Bell („Tai sudėtinga“, „Pametę galvas Las Vegase“, „Puikybė ir garbė“), Olivia Thirlby („Myliu tave, Niujorke“, „Juno“), Kevin Kline („Be abejo, turbūt“, „Despero nuotykiai“, „Rožinė pantera“, „Kelias į Eldorado“, „Laukiniai Vakarai“, „Vasarvydžio nakties sapnas“)