Įvairaus amžiaus žiūrovams
Mikė Pūkuotukas
Winnie the Pooh (2011)
Žanras: Komedija, animacija, šeimos
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2011-09-09
Trukmė: 1h 07 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Sunku suskaičiuoti, kiek mažylių užaugo klausydamiesi pasakų apie smaližių Mikę Pūkuotuką, kiek vaikų svajojo aplankyti Šimtamylę girią ir Paršelį, užsukti į svečius pas mamą Kengą ir Riuką, linksmintis kartu su Tigru, klausantis Triušo ir Pelėdos pasakojimų ar rasti uodegą Asiliukui.

Po 35-erių metų pertraukos „Walt Disney Animation Studios“ pristato dar vieną pilnametražę Mikės Pūkuotuko istoriją, kupiną nuotykių, šilumos ir prisiminimų apie vaikystę. Animacinis filmas, įkvėptas Mikės Pūkuotuko tėčio, Alano Alexanderio Milne istorijų, kviečia stebėti naujus meškiuko ir jo draugų nuotykius dubliuotus lietuviškai!

Išmintingoji Pelėda visą būrį Šimtamylės girios gyventojų siunčia į visų geriausio draugo, berniuko Jonuko, paieškas. Draugai privalo apsaugoti Jonuką nuo tariamo nusikaltėlio. Tuo tarpu Asiliukui Nulėpausiui reikalinga nauja uodega, o Mikė Pūkuotukas leidžiasi į taip trokštamo medaus paieškas. Kaip būriui ištikimų draugų pavyks susitvarkyti su jiems patikėtomis užduotimis?

Lietuviškai įgarsino:

Sigutis Jačėnas – Mikė Pūkuotukas,

Darius Auželis – Paršelis,

Albinas Arkauskas – Triušis,

Gytis Balčiūnas - Tigras,

Arvydas Dapšys – Pelėda,

Ilona Balsytė – Kenga,

Pijus Česaitis – Riukas,

Simonas Poška – Jonukas,

Arvydas Bagdonas – Nulėpausis,

Otonas Laniauskas – Diktorius,

Dainuoja: Austėja Lukaitė, Rafailas Karpis.

Prieš filmą "Mikė Pūkuotukas" pasirodysiančią “Nesės baladę” įgarsina Karolis Dapkus.



Rež.: Stephen J. Anderson („Susipažinkite su Robinsonais“), Don Hall („Susipažinkite su Robinsonais“)

Įgarsina: Craig Ferguson („Ateini čia arba gausi į dūdą!“, „Kaip prisijaukinti slibiną“, „Bjauri tiesa“, „Neįtikėtinos Lemoni Sniketo istorijos“), Jim Cummings („Princesė ir varlius“, „Ramblio filmukas. Mikės Pūkuotuko nuotykiai tęsiasi“, „Sinbadas: septynių jūrų legenda“, „Džiunglių knyga 2“, „Paršelio filmas“, „Piteris Penas Niekados šalyje“, „Šrekas“, „Džimis Neutronas: berniukas genijus“, „Kelias į Eldorado“, „Tarzanas“, „Mikė Pūkuotukas ir Valentino diena“, „Skruzdėliukas Z“, „Visi šunys keliauja dangun. Sugrįžimas“, „Liūtas karalius“, „Mikė Pūkuotukas ir Kalėdos“), Tom Kenny („Futurama: Ateiviai užvaldo robotą Benderį“, „Pasaulių karas“, „Kempiniukas Plačiakelnis“), Peter Cullen („Transformeriai: tamsioji Mėnulio pusė“, „Transformeriai: nugalėtųjų kerštas“, „Transformeriai“, „Ramblio filmukas. Mikės Pūkuotuko nuotykiai tęsiasi“, „Paršelio filmas“, „Čipas ir Deilas skuba į pagalbą“), Gilbert Gottfried („Susipažinkite su Voliu Sparksu“, „Aladinas“, „Sunkus vaikas 1- 2- 3“, „Žiūrėkit, kas vėl kalba“), Wayne Knight ( „Žasilų istorija 2“, „Tarzanas“, „Kun- fu Panda“)

Nesės baladė

„Nesės baladė“ – tai trumpametražis animacinis filmas, paneigiantis visus iki šiol gyvavusius mitus apie Lochneso pabaisą.

Skirtingai nei dauguma pastaruoju metu į kino sales patenkančių animacinių filmų, „Nesės baladė“ bus ne kompiuteriu, o ranka pieštas animacinis filmas. Trumpametražė juosta kino salėse bus rodoma prieš naująjį animacinį filmą apie visų mažų ir suaugusių vaikų draugą Mikę Pūkuotuką.

Nesė – miela ir draugiška Lochneso pabaisa, keliaujanti į gimtąją Škotiją, lydima savo geriausio draugo, guminio ančiuko MacQuack. Deja, Nesės laukia liūdna žinia – godus žemių pardavėjas MacFroogle ketina mažylės namus paversti mini golfo imperija. Kaip pasielgti, kai vienintelei vietai žemėje, kurią gali pavadinti namais, gresia išnykimas? Ar mažoji pabaisiukė pasiduos ir leis piktąjam MacFroogle niokoti gimtąsias vietas?

Nuotaikingą animacinę juostą puošia Oskaro laureato Michael Giacchino muzikinės kompozicijos, o miela ir žavinga Nesė privers nusišypsoti netgi didžiausią rimtuolį.