N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda
Šunų viešbutis
Hotel for Dogs (2009)
Žanras: Komedija visai šeimai
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2009-03-20
Trukmė: 1h 47 min
Cenzas: N-7. Jaunesniems būtina suaugusiojo palyda

Namas tampa namais tuomet, kai jame apsigyvena meilė

Gyvenimas yra gyvenimas. Ir dažnai jame nutinka tai, ko patys nesitikime ir kitiems nelinkime. Taip nutiko ir Endei (ją vaidina Emma Roberts) su Briusu (akt. Jake‘as T. Austinas). Netekę tėvų, brolis ir sesuo atsiduria pas ekstravagantiškus sutuoktinius (akt. Lisa Kudrow ir Kevin‘as Dillon‘as), kuriems vaikai nelabai prie širdies, nors ir imasi juos globoti. Vaikai neturi kito pasirinkimo ir gyvenimas naujuose namuose jiems atrodo tikra kančia. O ypač dėl to, kad naujieji „tėvai“ nei už ką neleistų jiems laikyti savo augintinio – simpatiško šunelio Penktadienio, kuris vaikams yra tampri sąsaja su prarasta šeima.

Endi ir Briusas atsisako susitaikyti su tokia realybe ir imasi veikti. Visai atsitiktinai jie aptinka apleistą viešbutį, kuriame slepiasi pamestų keturkojų porelė. Penktadieniui ši vieta, rodos, taip pat patinka. Taip gimsta visiškai nerealus planas chuliganas viešbutį parestauruoti ir pritaikyti... kailiniuotiems klientams! Broliui ir sesei į pagalbą atskuba dar keletas šunų mylėtojų. Ir štai viešbutis jau pilnas. Viskas taip puikiai ir klostytųsi, jei pasaulyje nebūtų suaugusiųjų…

Filmas sukurtas pagal klasikinį (1971-ųjų metų) Luizos Duncan kūrinį vaikams tuo pačiu pavadinimu.

Rež. Thoras Freudenthalis („Motelis“, „Tenoras“).

Vaidina: Donas Cheadle‘as („Oušeno vienuoliktukas“, „Oušeno dvyliktukas“, „Oušeno tryliktukas“, „Ruandos viešbutis“, „Avarija“, „Piko valanda 2“, „Operacija ‚Kardžuvė‘“, „Narkotikų kelias“, TV serialai „Ligoninės priimamasis“, „Simpsonai“), Lisa Kudrow („P.S. Myliu Tave“, „Sutrikusi mafija“, „Romi ir Mišelė bendraklasių susitikime“, „Daktaras Dolitlis 2“, „Puikus vaikinas“, TV serialai „Draugai“, „Pakvaišusi porelė“, „Kalvos karalius“), Emma Roberts („Kokainas“, „Nensė Driu“, „Akvamarinas“, „Beždžionėlė šnipė“, „Pasiutusi mergiotė“), Kevinas Dillonas („Poseidonas“, „Nusikaltėlių širdys“, „Durys“, „Būrys“, TV serialai „24“, „Palyda“), Kyla Pratt („Daktaras Dolitlis“, „Daktaras Dolitlis 2“, „Beprotiškas miestas“, „Storasis Albertas“, „Meilė ir krepšinis“, TV serialai „Draugai“, „Ligoninės priimamasis“, „Volkeris, Teksaso reindžeris“), Jake‘as T. Austinas („Lukas Skruzdėliukas“, „Puikus žaidimas“, TV serialai „Varyk, Diegai, varyk!“, „Laimingų monstrų grupė“), Jeremy‘is Howardas ( „Vyrai juodais drabužiais 2“, „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“, „Pagauk, jei gali“, „Mergina vandenyje“, „Namas, kuriame vaidenasi“, TV serialas „Bafi, vampyrų žudikė“), Troy‘us Gentile („Mari Huanos ekspresas“, „Drilbitas“, „Sėkmės, Čakai!“, „Načas Libras“), Leslie Del Rosario („Vaikinams tai patinka!“, TV serialai CSI kriminalistai“, „Gražuolė Betė“, „Slaptas amerikiečių paauglio gyvenimas“).