Max Payne
Max Payne (2008)
Žanras: Veiksmo
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2008-10-17
Trukmė: 1h 26 min
Cenzas: zzz_N/A

Kaip ilgai galima žudyti iš skausmo?

Kultinis šaudyklės tipo žaidimas ir legendinis jo herojus Maksas Peinas iš virtualios realybės persikelia į didįjį ekraną. Pagal žaidimą stilizuota aplinka, niūrus ir skausmo paženklintas Maksas Peinas, kurį vaidina veiksmo juostų žvaigždė Markas Wahlbergas, ir, žinoma, įspūdingi efektai – ši ekranizacija kompiuterinių žaidimų ir veiksmo filmų gerbėjams suteiks neabejotinai daug įspūdžių.

Maksas Peinas – savotiškų pažiūrų policininkas, kurio gyvenimą į šipulius sudaužė itin žiauri šeimos ir jo partnerio žmogžudystė. Žuvus paskutiniams jausmų likučiams, jis žūtbūt siekia surasti nusikaltėlius. Apsėstas aklo keršto troškimo, Maksas seka žudikų pėdsakais ir patenka į kitą pasaulį. Košmaras, kuris, atrodo, iki šiol karaliavo tik jo vieno širdyje, čia įgavo realybės formas. Beatodairiškai naikindamas visus, kas jam stoja skersai kelio, Maksas vis giliau grimzta į tamsos bedugnę. Ieškodamas šeimą atėmusių nusikaltėlių, dabar jis yra priverstas susikauti su priešais iš anapusinio pasaulio ir kai, atrodo, nebeliko nieko neįmanomo, susidurti su neįtikėtina išdavyste.



Rež. Johnas Moore‘as („Lemties ženklas 666“, „Už priešo linijos“)

Vaidina: Markas Wahlbergas („Įvykis“, „Snaiperis“, „Mes valdome naktį“, „Infiltruoti“, „Broliai“, „Itališkas apiplėšimas“, „Beždžionių planeta“, „Trys karaliai“), Chrisas O'Donnellas (serialas „Grėjaus anatomija“, „Seserys“, „Moters kvapas“, „Trys muškietininkai“), Beau Bridgesas („Vilties riteris“, „Gerasis vokietis“), Ludacris („Fredo Kalėdos“, „Avarija“, „Greiti ir įsiutę 2“), Mila Kunis („Velniop tą Sarą Maršal“, „Šeimos žmogus“, „Meilės virusas“, „Kripendorfo gentis“, „Raumeningasis Santa“, TV serialas „Gelbėtojai“), Donalas Logue‘as („Tamsos baikeris“, „Zodiakas“, „Jei tai būtų tiesa“, „Aferistai“, „Azartiniai žaidimai“, „Patriotai“, „Pabėgusi nuotaka“, „Ašmenys“), Amaury Nolasco („Nakties klajūnai“, „Transformeriai“, „Atsarginių suolelis“, „Greiti ir įsiutę 2“) ir kt.