Įvairaus amžiaus žiūrovams
Užkerėtoji
Enchanted (2007)
Žanras: Fantastinė nuotykių komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2007-11-30
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

Ar šiandieniniame pasaulyje galima surasti pasaką?



Klasikinė viso pasaulio vaikų ir suaugusiųjų pamėgta Volto Disnėjaus pasaka filme "Užkerėtoji" susijungia su šių dienų Niujorko istorija.

Paveikta piktų raganos (akt. Susan Sarandon) kerų, nuostabi princesė Gizelė (akt. Amy Adams) iš savo nuostabios animacinės ir muzikos pilnos karalystės nubloškiama į jai nesuvokiamą ir bauginantį nūdienos pasaulį - pilkas ir purvinas Manheteno gatves. Šokiruota šios visiškai naujos aplinkos, kuri nė iš tolo neprimena pasakos, Gizelė iš visų jėgų ima ieškoti būdų, kaip sugrįžti į savo saugų pasaulį. Vieną dieną ji sutinka žavų skyrybų advokatą (akt. Patrickas Dempsey'is), kuris pasišauna jai padėti. Nepaisant to, kad pasakų šalyje jos laukia nuostabus princas, Gizelė pajunta, kaip pamažu ima įsimylėti savo naująjį pažįstamą.

"Užkerėtoji" - tai filmas, skirtas visiems, kurie svarsto, ar šių laikų pasaulyje dar įmanoma pasijusti kaip pasakoje?

Rež. Kevinas Lima ("102 dalmatinai", "Tarzanas")

Vaidina: Amy Adams ("Pagauk, jei gali", "Mėnesienos serenada", "Sukčiai", TV serialas "Bafi, vampyrų žudikė"), Patrickas Dempsey'is ("Klyksmas 3", "Aš ir Vilis", "Banko plėšikas", "Mafijozai"), Susan Sarandon ("Telma ir Luiza", "Alfis", "Pašokime", "Ten, kur svajonės nuves", "Pamotė", "Džeimsas ir gigantiškas persikas"), Timothy'is Spallas ("Haris Poteris ir ugnies taurė", "Haris Poteris ir Azkabano kalinys", "Neįtikėtinos Lemonio Sniketo istorijos", "Paskutinis samurajus", "Vanilinis dangus", "Vatelis"), Jamesas Marsdenas ("Iksmenai", "Iksmenai 2", "Iksmenai: žūtbūtinis mūšis", "Zūlanderis", TV serialas "Eli Makbyl"),