Pasižadėjęs kitai
Heartbreak Kid, The (2007)
Žanras: Romantinė komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2007-11-16
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: zzz_N/A

Istorija prasideda paprastai: du žmonės susipažįsta, suranda daugybę bendrumų, įsitikina, kad yra skirti vienas kitam, ir susituokia. Tiesa, truputį neįprasta tai, kad įsitikinama vos per savaitę. Tačiau juk taip gali atsitikti bet kam.

Šviežiai iškepti jaunavedžiai iškeliauja į povestuvinę kelionę, kurioje Edis (aktorius Benas Stilleris) pamato, kokia ragana iš tikrųjų yra jo žmonelė. Deja, kaip sakoma, šaukštai po pietų. O gal ne? Lyg tyčia, kai medaus mėnuo pasirodo besantis ne toks ir saldus, Edis sutinka tikrąją savo svajonių moterį (akt. Michelle Monaghan).

Pagrindinė filmo idėja, be abejo, ne nauja. Dar 1972-aisiais buvo sukurtas to paties pavadinimo filmas (režisierė Elaine May), tačiau pašėlę broliukai Farrelly'ai nebūtų savimi, jei net senų idėjų nesugebėtų pateikti naujai!



Rež. Bobby'is Farrelly'is, Peteris Farrelly'is ("Pakvaišę dėl Merės", "Aš, kitas aš ir Irena", "Bukas ir bukesnis", "Visada kartu", "Plevėsa Helas")

Vaidina: Benas Stilleris ("Pakvaišę dėl Merės", "Zūlanderis", "Mylėk ir tikėk", "Tenenbaumai", "Nuoma su priedais", "Ir čia priėjo Poli", "Naktis muziejuje"), Michelle Monaghan ("Neįmanoma misija 3", "Ponas ir ponia Smitai", "Konstantinas", "Bornas: absoliutus pranašumas", "Neištikimoji"), Jerry'is Stilleris ("Lakas plaukams", "Zūlanderis", "Sukčiai", "Kelias į pragarą", "Lemtingas susitikimas"), Kathy Lamkin ("Deivido Geilo išpažintis", "Kruvinosios skerdynės Teksase", "Aura", "Kvailių auksas", "Išpažintis"), Joelas Bryantas ("Suvenyras", "Feniksas", "Ilgalaikiai santykiai", "Žmonės kaip mes", "Dorianas"), Amy Sloan ("Aviatorius", "Diena po rytojaus", "Virš debesų", "Laiko įkaitai", "Gotika", "Dorianas")