N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Nakvynės namai. Antra dalis
Hostel: Part II (2007)
Žanras: Siaubo trileris
Sukurta: Lions Gate Films
Platintojas: AcmeFilm
Kino teatruose nuo: 2007-06-08
Trukmė: 1h 30 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Režisierius: Eli Roth.

Aktoriai: Jay Hernandez, Lauren German, Heather Matarazzo, Bijou Phillips, Vera Jordanova, Roger Bart, Richard Burgi, Jordan Ladd.



2006-ųjų kovo mėnesį amerikiečių režisierius ir scenaristas Eli Rothas pašiurpino net visko mačiusius siaubo trilerių gerbėjus su neįprasto žiaurumo filmu "Nakvynės namai", kuriuo susigundė 12 tūkst. žiūrovų. Paskatintas entuziastingų atsiliepimų ir gero bičiulio Quentino Tarantino paraginimų jis jau sukūrė antrąją dalį, o netrukus ketina pratęsti kultinę seriją dar vienu filmu.

Talentingasis režisierius šį kartą žada nugabenti Jūsų žvilgsnius ir mintis į dar gilesnius žmogaus proto užkabarius, o kartu privers pamąstyti kas galėjo įtakoti tokį žiaurius ir sadistinius poelgius. Antroji populiaraus siaubo trilerio dalis prasidės ta pačia scena, kuri buvo parodyta pirmojo filmo finale. Naujasis kūrinys bus žymiai tamsesnis, beviltiškesnis, žiauresnis, kruvinesnis ir šlykštesnis, todėl silpnų nervų žiūrovams rekomenduojama vengti šių seansų, nes platintojai ir rodytojai už galimas pasėkmes neatsako.

Čekijoje, Slovakijoje ir Italijoje nufilmuotas siaubo trileris atskleis uždangą nuo paslaptingos tarptautinės organizacijos, kuri įvairiose pasaulio šalyse įsteigė šiurpiuosius kankinimo biurus ir pasamdė specialius skautus. Už pakankamai solidų atlyginimą jie ieško ir vilioja reikalingus žmones, kurių tolesnis likimas priklauso nuo pinigais pritvinkusių turtuolių malonės ir iškrypimo laipsnio. Eli Rotho scenarijus detaliai atskleidžia nepastebimos ir nesustabdomos žudymo mašinos veikimo mechanizmą, todėl filme sužinosite šios organizacijos darbo principus ir būsimųjų aukų viliojimo metodus.

Rusų kilmės vyrukai yra pernelyg pigūs, o meksikiečių kraujo turinčių jaunuolių vertė gali būti dvigubai didesnė nei kanadiečių, bet gražios ir seksualios amerikietės kainuoja žymiai brangiau.

Trys žavios merginos iš Amerikos kruopščiai kremta mokslus Romos universitete ir tikisi tapti išradingomis menininkėmis. Artėja laisvas savaitgalis, kurį studentės norėtų praleisti linksmai ir turiningai. Jos svarsto įvairius galimus poilsio variantus ir taip susipažįsta su gražia manekene, kuri dažnai lanko tas pačias paskaitas. Seksualioji europietė prasitaria apie kelionę į egzotinę šalį ir pakviečia kartu nuvykti į vieną ypatingą vietovę, kurioje galima atsipalaiduoti, pasisemti jėgų naujai savaites ir susirinkti save.

Ar merginos suras tą nuostabiąją oazę, apie kurią svajojo ir prisiklausė viliojančių pasakojimų? O galbūt joms teks iškęsti netikėtą nunuodyjimą ir tapti brangiai parduodamomis aukomis? Juk būtent tokių gražuolių trokštą privilegijuotieji ir aukštas pareigas užimantys turtuoliai, kurių nesveiką vaizduotę patobulino kraupios fantazijos. Šie tikrąją savo asmenybę slepiantys vyrai paslapčia keliauja aplink pasaulį įvairiais maršrutais dėl siaubingų nuotykių ir medžioja nieko nenutuokiančius jaunus žmones, kuriuos kankindami patenkina savo iškrypusius įgeidžius ir nenumaldomą instinktą žudyti.

Patekusios į nepavydėtiną situaciją merginos mėgina iš paskutiniųjų jėgų kovoti dėl savo gyvybių, kol galiausiai išsiaiškina šiurpią tiesą. Kad dar kartą išvystų dienos šviesą, joms teks tapti užslaptintos organizacijos narėmis ir dalyvėmis, kurios turi tam tikrų ir neišvengiamų įsipareigojimų.

Daugiau smurto, daugiau siaubo, daugiau kraujo, daugiau sadizmo, daugiau šiurpių kankinimo metodų laukia žiauriausiame ir baisiausiame siaubo trileryje "Nakvynės namai 2" nuo birželio 8 d. Lietuvos kino teatruose. Dedikuojama visiems trilogijos "Pjūklas" gerbėjams.