N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.
Nakvynės namai
Hostel (2006)
Žanras: Siaubo
Sukurta: Lions Gate Films
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2006-03-17
Trukmė: 1h 35 min
Cenzas: N-16. Žiūrovams nuo 16 metų.

Jie ieškojo nuotykių ir pramogų, tačiau negalėjo net įsivaizduoti, kaip kai kurie žmonės suvokia pramogas, kol patys nevirto kruvinu atrakcionu… Legendinio Quentino Tarantino prodiusuotas filmas – kraują gyslose stingdanti istorija apie tamsiausias žmogaus prigimties gelmes ir šiurpias mažo miestelio paslaptis…

Gražios ir nesunkiai prieinamos moterys bei lengvai gaunami narkotikai – taip Rytų Europą įsivaizdavo du jauni amerikiečiai Džošas (akt. D. Richardsonas) ir Pekstonas (akt. J.Hernandezas). Draugužiai susikrauna kuprines ir leidžiasi ieškoti nuotykių bei naujų pojūčių. Kelionėje po Slovakiją sutiktas islandų turistas Oli papasakoja jiems apie tikrą keliautojų rojų – jaunimo viešbutį nuošaliame miestelyje, kur “žolė” rūksta laisvai ir nesunku užmegzti pažintis su sekso ištroškusiomis gražuolėmis. Be abejo, bičiuliai nedelsdami pasuka tenai. Panašu, kad Oli kalbėjo tiesą – vos atvykę vaikinai jau mėgaujasi meilės malonumais su dviem žaviomis merginomis – Natalja ir Svetlana. Herojai net nesitikėjo, jog bus taip lengva… Tiesą sakant - pernelyg lengva, tačiau apsvaigusiems nuo egzotiškų gražuolių kerų amerikiečiams toks naujųjų pažįstamų lipšnumas nesukelia įtarimų. Draugai puikiai leidžia laiką, net neįtardami, jog pateko į spąstus. Paaiškėja, jog šis “malonumų viešbutis” – tik nusikaltėlių organizacijos priedanga, masalas, kuriuo į mirtinas pinkles viliojami pro šalį traukiantys turistai. Turtingi klientai negaili milžiniškų sumų, kad galėtų iki soties pasimėgauti nieko neįtariančių viešbučio gyventojų kankinimais. Netrukus Džošas ir Pekstonas suvokia, kad tapo naujomis aukomis. Ar pavyks bičiuliams išnešti sveiką kailį, ar jie, kaip ir daugelis nelaimingųjų, taps dvikojų plėšrūnų grobiu, dar dviem keliautojais, paslaptingai “dingusiais be žinios” prakeiktajame viešbutyje?

Rež. Eli Rothas.

Vaidina: Jay Hernandezas (“Vėjavaikė”, “Smagus pasivažinėjimas”), Derekas Richardsonas, Eythoras Gudjonsonnas, Barbara Nedeljakova, Janas Vlasakas.