Didžiosios motušės namai: obuolys nuo obels...
Big Mommas: Like Father, Like Son (2010)
Žanras: Komedija
Sukurta: JAV
Platintojas: Forum Cinemas UAB
Kino teatruose nuo: 2011-03-04
Trukmė: 1h 55 min
Cenzas: zzz_N/A

Martin Lawrence jau trečiąkart grįžta į didžiuosius kino ekranus, virtęs pagyvenusia ir labai energinga moterimi, galinčia išnarplioti bet kokį nusikaltimą. Pirmose dviejose filmo dalyse meistriškai maskavęsis ir savo gyvybe vardan nusikaltėlių išaiškinimo rizikavęs Malcolm‘as, žada ne prastesnį maskavimosi šou ir gardžią juoko dozę ir trečiojoje komedijos „Didžiosios motušės namai“ dalyje.

FTB agentas Malcolm‘as (vaidina akt. Martin Lawrence) ir jo kolega mėgina sučiupti rusų gangsterius. Tačiau planas neišdega, o ne vietoje ir ne laiku pasipainiojęs Malcolm‘o sūnus Terntas (vaidina akt. Brandon T. Jackson) tampa nužudymo liudininku. Rusų gangsteriai privalo pašalinti šį vienintelį liudininką ir Malcolmui lieka vienintelis kelias – surasti gangsterius kompromituojančią informaciją, įrašytą į USB laikmeną ir paslėptą kažkur mergaičių mokykloje, ir uždaryti šiuos niekšus už grotų.

Į pagalbą pasitelkęs savo septyniolikmetį sūnų Trent‘ą ir virtęs Didžiąja motuše ir jos žaviąja dukterėčia Charmaine, Malcolmas gauna darbą mergaičių meno mokykloje. Slapta nagrinėdami nusikaltimą vyručiai suvokia, jog būti moterimi visai nelengva – kiekviename žingsnyje bijodami būti demaskuoti agentai sparčiai iriasi pirmyn išsiaiškindami daugybę moteriškų paslapčių, iki tol visiškai nežinomų vyrams...



Rež. John Whitesell („Didžiosios motušės namai 2“, „Milijonas šventinių lempučių“, „Margi, pirmyn!“

Vaidina: Martin Lawrence („Didžiosios motušės namai 1-2“, „Medžioklės sezonas atidarytas!“, „Pašėlę vyrukai 1-2“, „Nacionalinis saugumas“, „Vagis – policininkas“), Brandon T. Jackson („Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis“, „Dantukų fėjus“, „Griaustinis tropikuose“), Jessica Lucas („Brangusis Džonai“, „Naktys Rodantėje“, „Mergina vaikino kelnėse“, „Gyvenimas mūsų akimis“), Faizon Love („Viskas įskaičiuota“, „Tokia jau mano dalia“, „Ekstremalus greitis“, „Išsisuk arba mirk“), Max Casella („Odinės galvos“, „Nerimo dienos“, „Dinozauras“, „Sutrikęs gangsteris“, „Edas Vūdas“), Marc John Jefferies („Tapk turtingu arba mirk stengdamasis“, „Žmogus-voras 2“, „Namas, kuriame vaidenasi Griausmingieji Čarlio angelai“, „Peliukas Stiuartas Litlis 2“, „Monstrų biuras“)